knufi Napisano 9 Maj 2009 Autor Share Napisano 9 Maj 2009 Panowie nie znam się na tyle ale wiem ze klamra zdenazyfikowana traci bardzo dużo na wartości, ile dać za takie maleństwo by nie przepłacić? zdrów!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knufi Napisano 9 Maj 2009 Autor Share Napisano 9 Maj 2009 Panowie nie znam się na tyle ale wiem ze klamra zdenazyfikowana traci bardzo dużo na wartości, ile dać za takie maleństwo by nie przepłacić? zdrów!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knufi Napisano 9 Maj 2009 Autor Share Napisano 9 Maj 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 9 Maj 2009 Share Napisano 9 Maj 2009 nie więcej niż 50 zł . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 Klamerka WH. Poszperaj na allegro czasami sią trafiają, może dopasujesz cenę, pewnie mniej niż 100pln'ów.Youł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 *się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
knufi
Panowie nie znam się na tyle ale wiem ze klamra zdenazyfikowana traci bardzo dużo na wartości, ile dać za takie maleństwo by nie przepłacić?
zdrów!!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.