PAK36 Napisano 4 Maj 2009 Autor Share Napisano 4 Maj 2009 Coś mi się obiło o uszy że w Żorach 9 Maja coś będzie się działo.Może ktoś wie coś więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Maj 2009 Share Napisano 5 Maj 2009 poltka..witam chce zaprosic was na fajna imprezke. odbedzie sie ona 9 maja w sobote za stacja benzynowa SHELL przy drodze DK-81 na wylocie z Żor w kierunku na wisle, jakies 150 m od skrzyzowania DK-81 z ulica francuska i al. Zjednoczonej Europy. impreza rusza oficjalnie o 10 rano konczy sie w poznych godzinach nocnych, chociaz sa plany by przedluzyc ja o dzien 10 maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 5 Maj 2009 Share Napisano 5 Maj 2009 oj to chyba będzie trzeba się zmobilizować i wybrać jeżeli reszta niewiernych będzie jechać :Dpozdrawiam Kurt (nie kurtka :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piguła67 Napisano 5 Maj 2009 Share Napisano 5 Maj 2009 Witamjest jakiś plan tej imprezy? co dokładniej będzie się działo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folkersam Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 Będzie tak jak na marcowej imprezie"?http://telewizjatvt.pl/node/970 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 ja niewiem nic wiecej - ktos mi podeslal cos takiego z racji reklamy na mojej stronie - najlepiej pytac u chlopakow z Zorskiej grupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAK36 Napisano 9 Maj 2009 Autor Share Napisano 9 Maj 2009 Wróciłem z imprezy bardzo miła atmosfera.Wszelkie obawy związane z wydarzeniami marcowymi jakie pojawiły się na forum w marcu okazały się bezzasadne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buszok Napisano 9 Maj 2009 Share Napisano 9 Maj 2009 było OK!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DRK/WH/BDM Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 http://wirtualnezory.pl/?id=news_more&news=12963Nic nie napiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seeteufel Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 Zdjęcie nr. 1 - bezcenne.Jakbym miał taką szmacianą furażkę SS, polskie opinacze, amerykańskie spodnie M65 i bóg wie jaką koszulę to też bym się załamał i siedział tak i płakał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.