nibur92 Napisano 4 Maj 2009 Autor Share Napisano 4 Maj 2009 Witam mam ek ale środek jest minimalnie zardzewiały i chciałbym go wyjąć z krzyża ale ramka jest nie rozwarstwiona a nie chciał bym tego uszkodzić wie kto może co mam zrobić?Z góry dzięki;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 4 Maj 2009 Share Napisano 4 Maj 2009 Po co wyjmować jeśli tylko środek zardzewiał? Może warto pobawić się z kwasem szczawiowym? Daj foty bo może nawet nie opłaca się czyścić tylko zakonserwować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 5 Maj 2009 Autor Share Napisano 5 Maj 2009 oto zdjecia mam zamiar odnowic go troszke tak jak tego ponizej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 5 Maj 2009 Autor Share Napisano 5 Maj 2009 tył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 5 Maj 2009 Autor Share Napisano 5 Maj 2009 i ma wyjść cos takiego ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.