boyen75 Napisano 4 Maj 2009 Autor Share Napisano 4 Maj 2009 Witam ,wiecie może coś o imprezie 10.05.2009 w Koszycach i kto sie tam wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 4 Maj 2009 Share Napisano 4 Maj 2009 ja się wybieram :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek89 Napisano 4 Maj 2009 Share Napisano 4 Maj 2009 Zależy jakich informacji potrzebujesz na temat tej imprezy. Ja też się wybieram :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boyen75 Napisano 4 Maj 2009 Autor Share Napisano 4 Maj 2009 Chodzi mi o to jakie grupy tam jadą ,jakich wydarzeń bedzie dotyczyła rekonstrukcja i o której sie to zaczyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek89 Napisano 4 Maj 2009 Share Napisano 4 Maj 2009 Z tego co mi wiadomo to z moich okolic jadą 2 grupy a są to: GRH San i PSMM godziny niestety nie podam Ci bo jeszcze sam nie znam godziny o której się zaczyna rekonstrukcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soli Napisano 5 Maj 2009 Share Napisano 5 Maj 2009 WitamRekonstrukcja odbędzie się 10 maja br. o godz.14 w miejscowości Cana koło Koszyc. PozdrawiamŁukasz SolonGRH SAN" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 i po rekonstrukcji - ogólnie , upał , za mało amo dawali bo tylko po 40- 50 pestek .Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 aa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowickiwh Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 Witam. Jestem zadowolony z przebiegu rekonstrukcji.... choć mało było w niej dynamiki ze względu iż zawiódł sprzęt po stronie radzieckiej :)Jeżeli chodzi o broń i amunicje to żadnych zastrzeżeń nie ma, więcej nastrzelałem się tu w Słowacji niż przez cały sezon w Polsce" :D Ps. mimo,że był upał to warto było tam być Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek89 Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 Witam. Zgadzam się z wypowiedzią kolegi nowickiwh. Co do broni i pestek też ostrzelałem się więcej niż u nas w sezonie. 01dalton u nas w Polsce po pierwsze nie dostał byś broni za darmo a po drugie nie dostał byś tyle pestek za darmo. Ja nie narzekałem. Upał był niesamowity ale dało się jakoś zwytrzymać. Atmoswera wśród rekonstruktorów była super. Oby u nas w Polsce były takie rekonstrukcje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek89 Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 Zapomniałem spytać. Posiada ktoś może jakieś zdjęcia lub linki do stronek z zdjęciami?? Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.