werewolf Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Napisano 30 Kwiecień 2009 witamproszę o id przedmiotówdziękipozdr
werewolf Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Napisano 30 Kwiecień 2009 dzięki za informacje :)ale korek jest troche inny bo mój jest ścięty a na fotce jest płaski.. chyba że to był jako przykład :)hakoff na tej str są dokładne informacje? :) próbowałem ich szukać ale strona nie chce ze mną współpracować.. a chciałbym znaleźć czy to guziki np piechoty, i jaki to rok/wiek
MK Napisano 30 Kwiecień 2009 Napisano 30 Kwiecień 2009 4 - korek transportowy do radzieckiej zapewne amunicji wkręcany w miejsce zapalnika.
michal16 Napisano 30 Kwiecień 2009 Napisano 30 Kwiecień 2009 4 tak jak wcześniej pisał kolega MK jest to korek od 2,5 kg bomby kasetowej produkcji radzieckiej ( mam kilka takich , kiedyś również dałem do id i tak mi powiedzieli ) . pozdrawiam
krystian-szabla Napisano 1 Maj 2009 Napisano 1 Maj 2009 okragla klamerka na fotce 1 to od halsblindy :)
Pytanie
werewolf
proszę o id przedmiotów
dzięki
pozdr
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.