saku39 Napisano 28 Kwiecień 2009 Autor Napisano 28 Kwiecień 2009 WitamPowiedzcie mi Panowie czy się różni ten sprzęt od GT i czy można go gdzieś nabyć w Polscehttp://www.metaldetecting.com/images/products/minelab/Minelab-Sovereign_01.jpgpozdrawiam
Raned Napisano 28 Kwiecień 2009 Napisano 28 Kwiecień 2009 Różni się tylko kosmetycznie, sprzęt z początku lat 2000, używane do nabycia na aukcjach, zwłaszcza zagranicznych za znacznie mniejsze pieniądze niż GT.
saku39 Napisano 28 Kwiecień 2009 Autor Napisano 28 Kwiecień 2009 No prosze a ja myślałem ze to następca GT bo ma nowocześniejszy design wg. mnie. Dzięki za odpowiedź.
Raned Napisano 28 Kwiecień 2009 Napisano 28 Kwiecień 2009 Najfajniejszy i najbardziej ludzki Sovereign to był pierwszy model z początku lat 90-tych. Własnościami prawie się nie różnił od dzisiejszych i był lżejszy.
raflen Napisano 6 Maj 2009 Napisano 6 Maj 2009 panowie nie mowcie ze ten sprzet rozni sie tylko kosmetycznie.... napewno jakies poprawki w elektronice wprowadzili, mialem przyjemnosc sie bawic tym wykrywaczem jak i GT i gt lepiej oddaje dzwieki znalezionego metalu. co do glebokosci nie wypowiem sie bo jednym i drugim dosc plytko znajdowane przedmioty.pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.