brodkasz Napisano 26 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Czy jest ktoś z tych okolic chodzący z wykrywaczem?Samemu nudno chodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opol12 Napisano 7 Maj 2009 Share Napisano 7 Maj 2009 Pisz do mnie na @. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sas1 Napisano 8 Maj 2009 Share Napisano 8 Maj 2009 tez moge cos powiedzieć ale pisz na @ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 2 Czerwiec 2009 Share Napisano 2 Czerwiec 2009 Jak coś to się do mnie tez odezwij-Jabłonna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pni Napisano 2 Czerwiec 2009 Share Napisano 2 Czerwiec 2009 Ja też z b. bliskej okolicy Jabłonny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menel-74 Napisano 5 Czerwiec 2009 Share Napisano 5 Czerwiec 2009 tez mam blisko jak co to na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 też jestem z pod Legionowa gratkanciapa@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtw Napisano 25 Czerwiec 2009 Share Napisano 25 Czerwiec 2009 Siemka.Tak jak reszta towarzystwa prosze o kontakt mailowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irasiad Napisano 21 Sierpień 2009 Share Napisano 21 Sierpień 2009 Witam! Jestem z Modlina - chętnie się wybiorę na wspólne wykopki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptrc Napisano 21 Sierpień 2009 Share Napisano 21 Sierpień 2009 ja też bardzo chętnie się przyłączę,pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irasiad Napisano 21 Sierpień 2009 Share Napisano 21 Sierpień 2009 Może ktoś z doświadczonych poszukiwaczy zaproponuje miejsce i termin wykopków. Służę transportem. Zakupiłem Midasa i chciałbym sprawdzić go w terenie pod okiem starego wyjadacza". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.