Skocz do zawartości

Podrasowane wykrywacze...

Saper93

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!
Jestem ciekawy ilu z was modyfikuje swoje wykrywacze. Nie chodzi mi tu tylko o malowanie czy regulacja głośności. Widzialem juz cibole z reg. gruntu i solarisa z podświetlanym ekranem. Jeśli ktoś z was wprowadził w jakichś markowych wykrywkach, jakies ulepszenia, to prosze się pochwalić. Zdjęcia milo widziane:)

Pozdrawiam!
Napisano
Saper93 - a dla ieamigos" możesz objaśnić co ten hombre opowiada na filmiku? Rozumiem, że ta Cibola ma oprócz fabrycznego także manualne strojenie do gruntu? Czy w takim razie różni się czymś od Tesoro Vaquero?

Pozdrawiam
VW
Napisano
O tej przeróbce Ciboli wspomniałem w innym wątku. Znalazłem instrukcję jak to zrobić (j.angielski). Człowiek, który to zastosował twierdzi, że po przeróbce Cibola jest lepsza od Vaquero ze względu na lepszą dyskryminację żelaza. Poza tym uważa, że Cibola toleruje szybsze przemiatanie niż Vaquero, nie tracąc przy tym na zasięgu. Osobiście nie wiem jak jest w rzeczywistości. Swoją przygodę z Vaquero dopiero zaczynam, a z Cibolą nie chodziłem. Wracając do tematu, Vaquero który posiadam oprócz manualnego balansu gruntu ma także gunt fabryczny. Czyli niejako Cibola i Vaquero w jednym.
Pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie