vojtaz2 Napisano 22 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Chodzą słuchy i dużo świadków że grupa z Krakowa ze zezwoleniami wykopała w Racławicach Motocykl z przyczepką. mówią ze na prywatnej posesji, i mówią że przy torach kolejowych, mówią też że to kuchnia polowa, świadków było koło 30 i policja. Co wykopali w ubiegłą sobotę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Na stronie Raclawic nie ma zadnych informacji z tym zwiazanych..moze kolejna bujda puszczona w obiek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 22 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2009 rozmawiałem z autorem strony przez gg, on sam szuka informacji. Ale z tego co już mi wiadomo to nie wykopali tego, bo jedna rodzina nie wyraziła zgody na rozkopanie ich działki,i to na ich stronie znajduje się 90% pojazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senectus Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 to jak to jest, chodza sluchy ze wykopali i nawet jest duzo swiadkow tego wydarzenia a jednak nie wykopali. historia w stylu niesamowite opowiesci:) ja tam jednak wolalbym abys vojtaz uraczyl nas jakimis konkretami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 23 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Jak się nie dowiem na forum co za jedni z Krakowa ,bo oni wiedzą najwięcej. Do Racławic mam 20 km, puki co to chciałem się dowiedzieć coś na forum, w niedziele będę w Racławicach i pogadam z osobami które były na miejscu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senectus Napisano 29 Kwiecień 2009 Share Napisano 29 Kwiecień 2009 vojtaz co nowego w temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 29 Kwiecień 2009 Share Napisano 29 Kwiecień 2009 Może to było to ss-mańskie bmw co gdzieś tu o nim tak głośny temat był?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 1 Maj 2009 Share Napisano 1 Maj 2009 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=434882#636388wreszcie VASILI coś kopnąl? :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 1 Maj 2009 Autor Share Napisano 1 Maj 2009 A więc tak : Akcje wykopaliskową przeprowadziło : Stowarzyszenie Miłośników Muzeum i Ziemi Głubczyckiej - Głubczyce Dodzwoniłem się do członka zarządu Andrzeja K. dowiedziałem się że to co chcieli i co nie udało się wyciągnąć, to przyczepka amunicyjna ,nie wiadomo jakiego wojska, ale podejrzewali że została rozjechana przez czołg, bo jest poniszczona. Oprócz tego drobnice wykopali, jakieś resztki broni, co słyszałem że wyląduje w muzeum w Głubczycach, koło wielkiego arsenału z Głubczyckiej Policji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 1 Maj 2009 Autor Share Napisano 1 Maj 2009 A tu macie to czego się dowiedział Stasiu redaktor strony o Racławicach śląskich. Podejrzewam że moja wersja jest najprawdziwsza :) http://raclawice.net/raclawice_slaskie/aktualnosci/855/Szukali_skarb%C3%B3w_na_ulicy_Batorego_problem_w_tym_%C5%BCe_nielegalnie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 1 Maj 2009 Autor Share Napisano 1 Maj 2009 a tu NTO : http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090429/POWIAT11/426620696 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.