Brykupl Napisano 21 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2009 Witam !Czy ktoś posiada wymiary do Polskiego mausera wz.29 ?Jeśli tak to proszę o kontakt junior1939@o2.plZ góry dzięki za jakiekolwiek info :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makul Napisano 21 Kwiecień 2009 Share Napisano 21 Kwiecień 2009 Jeśli myślisz o wytoczeniu takiej kolby to raczej odmawiam,, też miałem takie plany ale poddałem się i to nie z powodu iechęci otoczenia" ale sami stolarze odradzali.makul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 21 Kwiecień 2009 Share Napisano 21 Kwiecień 2009 Śliczne kopie kolb robił swego czasu ktoś na allegro. Korespondent" czy jakoś tak. Były perfekcyjne bo z kopiarki laserowej, cenowo jak pamiętam na poziomie 250-300(?)PLN. Myślę, że jak spróbujesz poszukać w wyszukiwarce w zakończonych aukcjach łatwo go namierzysz. Z tego co pamiętam, był z Warszawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.