Zone51 Napisano 19 Kwiecień 2009 Autor Napisano 19 Kwiecień 2009 wyszło coś takiego z ziemi , biło na kolorek w stanie ogólnym dobrym , zastanawiam się tylko od czego to jest ,czy ktoś ma jakieś propozycje ??
Zone51 Napisano 20 Kwiecień 2009 Autor Napisano 20 Kwiecień 2009 magnes tego się nie ima , ma nalot zielony - patynka ,po delikatnym przetarciu papierem ściernym kolor srebrny ale żadnych punc nie znalazłem ,po przyłożeniu do pasa idealnie pasuje pod szabelkę :)tylko czy to faktycznie jest łańcuszek-zawieszka pod szabelkę ?
Raned Napisano 20 Kwiecień 2009 Napisano 20 Kwiecień 2009 Przecież karpik prawidłowo zidentyfikował, że od uprzęży końskiej! Mosiądz, jeżeli jasniejszy metal to alpaka.
Zone51 Napisano 20 Kwiecień 2009 Autor Napisano 20 Kwiecień 2009 Rened - oświec mnie gdzie to znajduje się w uprzęży końskiej bo ja jestem miastowy i konia widziałem tylko w telewizji
Raned Napisano 21 Kwiecień 2009 Napisano 21 Kwiecień 2009 De Horsting, tutaj masz więcej końskich kordzików". Boże co za poziom!
Pytanie
Zone51
wyszło coś takiego z ziemi , biło na kolorek w stanie ogólnym dobrym , zastanawiam się tylko od czego to jest ,
czy ktoś ma jakieś propozycje ??
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.