Blitzkrieg Napisano 19 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2009 Ma ktoś pomysł ja wyciągnąć Polski bagnet z pochwy?? Pochwa jest spryszczona, i raczej trudne będzie to zadanie w takim stanie... Ma ktos jakiś patent?? Czym zapuszczać ewentualnie w czym moczyć?? Aaa i jak zachować na nim oryginalne okladki, bo mam przeczucie że jak wyschną to się posypią... Będe wdzięczny za wszelkie sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon10 Napisano 19 Kwiecień 2009 Share Napisano 19 Kwiecień 2009 zalej go ropa i poczekaj troche -) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 19 Kwiecień 2009 Share Napisano 19 Kwiecień 2009 Postukaj w pochwe młotkiem, tak aby jej nie pozaginać. Powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 19 Kwiecień 2009 Share Napisano 19 Kwiecień 2009 Przed moczeniem w ropie okładki napuść olejem lnianym i to parokrotnie.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz30 Napisano 20 Kwiecień 2009 Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Witam młotkiem to nie ale kawałkiem drewna najlepiej lipyi delikatnie .Ale najpierw zapuść dużo WD 40 i do worka foliowego niech leży z 24 h. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boat88 Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 ja moczyłem w nafcie praktycznie to samo działanie co ropa, drewienkie postukac i powinien wyjsc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.