Blitzkrieg Napisano 19 Kwiecień 2009 Autor Napisano 19 Kwiecień 2009 Ma ktoś pomysł ja wyciągnąć Polski bagnet z pochwy?? Pochwa jest spryszczona, i raczej trudne będzie to zadanie w takim stanie... Ma ktos jakiś patent?? Czym zapuszczać ewentualnie w czym moczyć?? Aaa i jak zachować na nim oryginalne okladki, bo mam przeczucie że jak wyschną to się posypią... Będe wdzięczny za wszelkie sugestie.
Thomson. Napisano 19 Kwiecień 2009 Napisano 19 Kwiecień 2009 Postukaj w pochwe młotkiem, tak aby jej nie pozaginać. Powinno pomóc.
Cyrograf15 Napisano 19 Kwiecień 2009 Napisano 19 Kwiecień 2009 Przed moczeniem w ropie okładki napuść olejem lnianym i to parokrotnie.Wojtek
mariusz30 Napisano 20 Kwiecień 2009 Napisano 20 Kwiecień 2009 Witam młotkiem to nie ale kawałkiem drewna najlepiej lipyi delikatnie .Ale najpierw zapuść dużo WD 40 i do worka foliowego niech leży z 24 h. pozdro
boat88 Napisano 23 Kwiecień 2009 Napisano 23 Kwiecień 2009 ja moczyłem w nafcie praktycznie to samo działanie co ropa, drewienkie postukac i powinien wyjsc..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.