bossmann1 Napisano 15 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2009 targi staroci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anton1984 Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Absolutnie się z tobą zgadzam.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Nie no ja się z tobą nie zgodzę bo to jest gdzie indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kof Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Zdecydowanie tak, jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 zdecydowanie argi staroci" to zbyt mozne słowo ,jedyne co mi na mysl przychodzi to stoiska ze swoiskim jedzeniem. Zdecydowanie polecam chlebek ze smalcem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 ja tam wole pierożki ruskie przypieczone na masełku z cebulka, odnośnie wątku tak to jest kolo Helenki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 kiermusy sa tez kolo tykocina (podlaskie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aloszak Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 W Kiermusach koło Tykocina przy najmniej wtedy gdy ja byłem właśnie odbywały się targi staroci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaku51 Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Bylem w Kiermusach ( tych kolo Tykocina:)) na poczatku stycznia i poza dobrym smalcem w Karczmie nic ciekawego nie spotkałem,,,,Łuska do radzieckiej 45, kopia odznaki za rany i baaardzo tandetna kopia kordzika Wh to wszystko co zobaczyc mozna bylo z militarki.Na usprawiedliwienie trzeba jednak dodac, ze byla to pierwsza niedziala stycznia a co za tym idzie okres mocno swiateczny zarowno w wierze katolickiej jak i prawoslawnej.Pozdrawiam,Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Fajny wątek..Aleeee o schooo choziii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 jak to - O CO?...chodzi o te dziury w serze, który można dostać w Kiermusaach, tych koło Tykocina, gdzie jest targ staroci na którym ic niema" i tam - można ten ser kupić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bossmann1 Napisano 19 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2009 zjawiaja sie tzm zbieracze z okolic,maja tam m.in znaleziska z 2 ws 1 ws ,powstania styczniowego nawet napoleonskie pamiatki,bardzo czesto trafia sie cos ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelek Napisano 19 Kwiecień 2009 Share Napisano 19 Kwiecień 2009 mieszkam niedaleko i bywam tam często.fajne rzeczy sie trafiają. raz bagnecik od mosina ideal w oxydzie za 20zł od miejscowego wyrwałem.polecam miejsce. tym bardziej że jest co w okolicy zwiedzać.kilka km dalej w kurowie są resztki spalonego mostu w 1939 i niedaleko resztki fortu koziołek" z czasów potopu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 19 Kwiecień 2009 Share Napisano 19 Kwiecień 2009 Witam!Z Kiermus przywoziliśmy z bratem naprawdę dobre fanty, ale to parę lat temu. Działo się tak, gdy okoliczni mieszkańcy zauważyli, że na tym można zarobić. Teraz rzadko coś się tam trafia. Jeździmy jedynie żeby pogadać ze znajomymi.:-)Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bossmann1 Napisano 21 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2009 targi staroci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 targi staroci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazda35 Napisano 1 Maj 2009 Share Napisano 1 Maj 2009 czy dnia 3.05.2009r odbendzie sie giełda w kiermusach koło tykocina? i czy trafiają się tam jakieś ciekawe fanty? i jakie ceny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.