Skok Napisano 14 Kwiecień 2009 Autor Napisano 14 Kwiecień 2009 Witam !!Prosił bym o identyfikacje części ze zdjęcia. Wygląda mi na cześć samolotu. Jakaś przepustnica czy może siłownik?
Skok Napisano 14 Kwiecień 2009 Autor Napisano 14 Kwiecień 2009 Tutaj widzimy pokaźny zestaw patentów...
Skok Napisano 14 Kwiecień 2009 Autor Napisano 14 Kwiecień 2009 Uchwyt" po lewej da się wsuwać i wysuwać o pół cm. Na części znajdują się również resztki numeru wypisanego żółtą farbą K8?21432"Obstawiam, że to jakiś siłownik od Air cobry.Pozdrawiam!
lupo55 Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 a ja obstawiam: skrzydełkowy,pneumatyczny (podciśnieniowy) silnik wycieraczki szyby czołowej samochodu. Ten uchwyt" to suwakowy zawór włączający wycieraczkę. Rurka obok niego połączona była z kolektorem ssącym silnika.Pozdrawiam.
Skok Napisano 14 Kwiecień 2009 Autor Napisano 14 Kwiecień 2009 Lupo55 masz całkowitą racje :-)Znalazłem podobne do willysa na allegro. Myślałem, że to od samolotu bo znalazłem to na lotnisku.Dzięki za pomoc !!Pozdrawiam!!
Hansdekawka Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 Potwierdzam,silniczek do wycieraczek,bo po lotnisku też jeżdżą samochody,np. cysterny, sanitarki i takie tam.
Pytanie
Skok
Witam !!
Prosił bym o identyfikacje części ze zdjęcia. Wygląda mi na cześć samolotu. Jakaś przepustnica czy może siłownik?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.