Skocz do zawartości

Nowy ;]

wwojtek900

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich odkrywców! Bardzo podoba mi sie hobby ktorym sie zajmujeci i prosil bym o rade- jaki wykrywacz na poczatek kariery" odkrywcy? ;] Co myslicie o Garrett ACE 150" ? Czekam na porady ;] Pzdr
Napisano
a co ma tu detekt do gadania ,jak jest dane ci cos znalezc to i zwyklym smetkiem trafisz. jak bedziesz siedzial w domu i raz w roku wyskoczysz ryc to nie licz na sukcesy...
Nie lepiej byloby znaczki tobie zbierac i rybki hodować ?
Napisano
Ej pik78 ty lepiej siadaj w fotel i sobie piknij tzn pyknij... Drażnią mnie tacy ludzie co sie uwazaja za lepszych, ciekawe od jakiego sprzetu zaczynal pik78... Czy to zle ze czym sie interesuje i chce zaczac robic to, co mnie ciekawi? Tradytor, huk 100 - dzieki za rade. ;]
Napisano
wwojtek900
Najpierw odpowiedz sobie czego chcedz szukac.(militarka,kolorowy drobiazg,monety itp....)
Nastęne pytanie to ile kasy masz na sprzęt.
Napisz i wtedy cos pomyslimy.
Napisano
w moim poscie nie ma negatywnych podteksow ,ja juz dawno zarzucilem detekt za szafe... Moje fanty łowie z Ebay.com ,Ebay.de ,Egun.de itp
Zwyczajnie nie wierze ze cos mozna znalzezc jeszcze sensownego...
Bez urazy kolezko młody.
Napisano
Zaczynałem od Cyklopa - koledzy kpili sobie z dzwiekow przypominajacych miauczenie" ,podobno byla w nim dyskryminacja ale jej nigdy nie uzywałem. Fanty byly ,detekt nie ma znaczenia. Małe masz szanse cos znalezc ,tak naród jest nasycony detektami...W srodku Puszczy Białowieskiej" było nawet ryte...
Napisano
No spoko, dzieki za wszystkie rady, sory, ale negatywnie odebalem tą odp... W mojej okolicy jest malo osob ktore mają kalie kolwiek pojecie o wykrywaczach itp... Mieszkam przy wschodniej granicy ok 60 km od Terespola, w mojej wsi( kiedys osadzie ;]) przed wojna mieszkalo bardzo duzo żydów na rynku glownym, wiec mysle ze jest co szukac ;p oczywiscie widzialem kodeks poszukiwacza i obedzie sie bez profanacji... Pare" lat temu kilka osob znalazlo garnek zlota, mozecie wierzyc lub nie, ale to nie przez to zaintersowalem sie tym hobby. Uwielbiam militaria, monety, kreci mnie to i uszanujcie to pomimo tego ze jesem świeżak". ;] Mysle ze jestem jednym z was. Pzdr dla wszystlich. ;)
Napisano
Witam moje zdanie co do sprzętu jest takie . Jeżeli naprawdę kręci cię ten temat nie zaczynaj od sprzętu dla początkujących bo to jest strata kasy i szybko się zniechęcisz . Wykrywacz który kupisz szybko opanujesz , no i oczywiście nie spełni twoich oczekiwań . Także podsumowywójąc lepiej kupić odrazu coś lepszego,ale to tylko moje zdanie ....pozdr....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie