Misiekmaister Napisano 12 Kwiecień 2009 Autor Napisano 12 Kwiecień 2009 Witam ! Spotkałem się dziś z takim fantem na allegro: http://allegro.pl/item606550870_piekna_lyzeczka_niemieckiego_bohatera.htmlczy powiązanie o którym jest mowa w opisie jest realne czy to bzdura ???
Skok Napisano 12 Kwiecień 2009 Napisano 12 Kwiecień 2009 Jasne, że bzdura... Na allegro widać niezłe matoły sprzedają. Ciekawe czy jak by sprzedawał bagnet z głowa rycerza na głowni to czy by napisał, że to średniowieczna teutońska mizerkordia. Ten krzyż to najprawdopodobniej sygnatura producenta. Mam złoty pierścionek z taką samą. Dodam, że damski pierścionek i nie sądzę, żeby właścicielka była odznaczona EK.Pozdrawiam i współczuje łatwowierności :-P
Misiekmaister Napisano 12 Kwiecień 2009 Autor Napisano 12 Kwiecień 2009 Nie jestem aż tak naiwny.... Tylko to było tak głupie i absurdalne ze wydawało mi się że ktoś by się nie ośmieszył do tego stopnia..... A jednak.... <lol>
michal16 Napisano 12 Kwiecień 2009 Napisano 12 Kwiecień 2009 szczerze jeśli ktoś to kupi to nie ździwię się , widziałem już kilka podobnych rzeczy które ludzie kupowali, np. koleś wystawił aukcje butelki od mleka i napisał że to niemiecki granat dymny , licytowało kilka osób i poszedł za chyba 20 zł ( było kiedyś w allegro hits ) :) pozdrawiam
Swiety82 Napisano 12 Kwiecień 2009 Napisano 12 Kwiecień 2009 macie ludzie wątek o autentyczności na allegro... więc po co nowy wątek.......?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.