joshua Napisano 10 Kwiecień 2009 Autor Napisano 10 Kwiecień 2009 Witam,Moja siostra podczas pobytu w okolicach Brest, znalazła na dnie morza w czasie odpływu taki kawałek żelaza. Mi przypomina to pedał od roweru, ale chyba jednak jest to coś innego :) Wymiary: 7,5 x 15,5 cm Dzięki za pomoc, pozdrawiam
kloki Napisano 11 Kwiecień 2009 Napisano 11 Kwiecień 2009 Trójząb Neptuna albo Posejdona - nie jestem pewien
joshua Napisano 10 Kwiecień 2009 Autor Napisano 10 Kwiecień 2009 Witam,Moja siostra podczas pobytu w okolicach Brest, znalazła na dnie morza w czasie odpływu taki kawałek żelaza. Mi przypomina to pedał od roweru, ale chyba jednak jest to coś innego :) Wymiary: 7,5 x 15,5 cm Dzięki za pomoc, pozdrawiam
Pytanie
joshua
Witam,
Moja siostra podczas pobytu w okolicach Brest, znalazła na dnie morza w czasie odpływu taki kawałek żelaza. Mi przypomina to pedał od roweru, ale chyba jednak jest to coś innego :) Wymiary: 7,5 x 15,5 cm
Dzięki za pomoc,
pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.