anton1984 Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2009 Witam.Jak wyprostować zgniecione miedziane wiaderko (lub manierkę, sam nie wiem jeszcze, jest na ID).Blacha ok 1 - 1,5 mm. Myślałem o tym żeby na gorąco, ale liczę że ktoś mi coś doradzi.Jeszcze pytanie jak je wyczyścić. Narazie jest tylko umyte wodą.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anton1984 Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2009 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PatrX30 Napisano 9 Kwiecień 2009 Share Napisano 9 Kwiecień 2009 Ja jak znalazłem podone wiaderko to klepałem młotkiem na drewnianej belce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Miedź lubi pękać więc ostrożnie... w celu wyprostowania podgrzewa się aluminium, ale miedź? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anton1984 Napisano 11 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Znaczy żeby na zimno"? Dzisiaj może coś spróbuję zrobić i zobaczę jak będzie szło.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anton1984 Napisano 11 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Poszło na zimno". Teraz tylko czyszczenie zostło.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.