V4CRAZY Napisano 4 Kwiecień 2013 Share Napisano 4 Kwiecień 2013 i .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V4CRAZY Napisano 4 Kwiecień 2013 Share Napisano 4 Kwiecień 2013 kopniak WZM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V4CRAZY Napisano 4 Kwiecień 2013 Share Napisano 4 Kwiecień 2013 Gośka - o zdjęcia której wersji M-72N pytasz: M-72N, M-72N1 czy M-72N2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V4CRAZY Napisano 5 Kwiecień 2013 Share Napisano 5 Kwiecień 2013 Kijowska Piękność" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V4CRAZY Napisano 5 Kwiecień 2013 Share Napisano 5 Kwiecień 2013 Warsztat na kółkach z Kijowa (K-750 z pierwszej serii). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gośka Napisano 5 Kwiecień 2013 Share Napisano 5 Kwiecień 2013 Witam. Piękne zdjęcia za otarcie łez ;) podziękował ślicznie.P.S: czy ktokolwiek widział (w oryginale najlepiej) dokumentacje techniczne z zakładów WZM?Gośka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 5 Kwiecień 2013 Share Napisano 5 Kwiecień 2013 Witam.Kiedyś,tzn jakieś naście lat temu przeglądając stare roczniki Młody Technik przeczytałem informację o produkcji wałów korbowych do M 72 w Polsce.Niestety nie mam już tych czasopism i nie mogę potwierdzić tej informacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.