Pablo.wpl Napisano 6 Kwiecień 2009 Autor Napisano 6 Kwiecień 2009 Taki dziwny znajdek, co to może być? pieczęć?ale raczej nie, ma to gwint z 2 str....
bodekk72 Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 to napewno nie jest pieczęć - pieczęć ma odwrotnie odwrócone napisy ,,,myśle,że to jakaś zaślepka
Gruby Rycho Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 Według mnie jest to ,,cóś do czeguś a na poważnie może być to fragment opakowania lub zamknięcia jakiegoś wyrobu powstałej w 1872 roku warszawskiej firmy ,,Drakon", która produkowała materiały piśmiennicze, kalki, taśmy do maszyn do pisania i innych maszyn biurowych.
Pablo.wpl Napisano 6 Kwiecień 2009 Autor Napisano 6 Kwiecień 2009 he a to ciekawe, bo to co znalazłem do tej pory to śmieszne rzeczy,nastawiałem się ze to jakieś cuć:)<>wojennego,a nawet szwedzkiego bo na to byłem nastawiony ale dziekuje za pomocPozdro:P
wojtek1234321 Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 Jak materiały piśmiennicze, kalki i inne tego typu od Drakona" to może zakrętka od atramentu, kałamarza, jak myślicie?
Pablo.wpl Napisano 6 Kwiecień 2009 Autor Napisano 6 Kwiecień 2009 He he dzięki wielkie. i już po kłopocie:)
Pytanie
Pablo.wpl
Taki dziwny znajdek, co to może być? pieczęć?ale raczej nie, ma to gwint z 2 str....
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.