belba Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Jeśli to do naciąg zerwanych gąsienic to z jakiego czołgu Szerman czy coś innego
belba Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 KOLEGO nie musisz zaglądać na moje fora i podpisywać pod każdym ZNÓW TO SAMO bo żadnego z nich nie czytasz do końca i na wszystkich piszesz to samo. na jednym z nich przeprosiłem wszystkich za błąd. I nie knoci już bo na prawdę starczy.Wesołych świąt życzę
Tradytor Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Forum to jest Odkrywcy a jedynie wątek jest twój jak juz coś przeprosiłeś i wystarczy przecież tylko raz ci zwróciłem uwagę i się juz nie czepiam przeprosileś i ok to ty robisz z igły widły dzięki za życzenia nawzajem
Tradytor Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Znów to samo http://www.odkrywca.pl/czy-to-urzadzenie-do-naciagania-gasienic,650669.html#650669
belba Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 tradytor zamiast pisać znów to samo napisz co to jest FACHOWCU
belba Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Jeśli to do naciąg zerwanych gąsienic to z jakiego czołgu Szerman czy coś innego
Question
belba
Jeśli to do naciąg zerwanych gąsienic to z jakiego czołgu Szerman czy coś innego
9 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.