belba Napisano 6 Kwiecień 2009 Autor Napisano 6 Kwiecień 2009 Jeśli to do naciąg zerwanych gąsienic to z jakiego czołgu Szerman czy coś innego
belba Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Napisano 8 Kwiecień 2009 KOLEGO nie musisz zaglądać na moje fora i podpisywać pod każdym ZNÓW TO SAMO bo żadnego z nich nie czytasz do końca i na wszystkich piszesz to samo. na jednym z nich przeprosiłem wszystkich za błąd. I nie knoci już bo na prawdę starczy.Wesołych świąt życzę
Tradytor Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 Forum to jest Odkrywcy a jedynie wątek jest twój jak juz coś przeprosiłeś i wystarczy przecież tylko raz ci zwróciłem uwagę i się juz nie czepiam przeprosileś i ok to ty robisz z igły widły dzięki za życzenia nawzajem
Tradytor Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 Znów to samo http://www.odkrywca.pl/czy-to-urzadzenie-do-naciagania-gasienic,650669.html#650669
belba Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Napisano 8 Kwiecień 2009 tradytor zamiast pisać znów to samo napisz co to jest FACHOWCU
belba Napisano 6 Kwiecień 2009 Autor Napisano 6 Kwiecień 2009 Jeśli to do naciąg zerwanych gąsienic to z jakiego czołgu Szerman czy coś innego
Pytanie
belba
Jeśli to do naciąg zerwanych gąsienic to z jakiego czołgu Szerman czy coś innego
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.