belba Napisano 6 Kwiecień 2009 Autor Napisano 6 Kwiecień 2009 iskrownik do 12cylindrowego silnika czy może pochodzić z tygrysa
Heruss Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 WitamMoże i od Tygrysa ale ruskie ma napisy ;) Raczej w ruskach szukaj.PozdroHeruss
belba Napisano 6 Kwiecień 2009 Autor Napisano 6 Kwiecień 2009 są tylko dwa znaki ale nie koniecznie to litery
Catadero Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 Jakoś nie mogę skumać, dlaczego ten iskrownik jest od 12-cylindrowego silnika. Może mnie belba oświecić?C.
Catadero Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 O, sorry! Na fotce trzy WIDZĘ garby na przerywaczu. Już się oświeciłem!C.
belba Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Napisano 8 Kwiecień 2009 właśnie garbów jest 12. gość który go wymontowywał miał wtedy 11 lat. czołg stał we wsi KOZŁÓWKA niedaleko Pułtuska. chciałbym wiedzieć czy to tygrys czy coś innego. stamtąd też pochodzi ta pancerna płyta i ta maszyneria do naciągania gąsienic z Amerykańskimi napisami. cała okolica był zastawiona rozbitym sprzętem radzieckim i niemieckim .
belba Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Napisano 8 Kwiecień 2009 panowie zacznijmy od pytania jaki Niemiecki lub Radziecki pojazd napędzany buł 12sto cylindrowym silnikiem i jeszcze jedno czy Rosjanie dostali od Amerykanów Szermany
belba Napisano 9 Kwiecień 2009 Autor Napisano 9 Kwiecień 2009 piękny motor pytanko tylko czy można dopasować do niego ten iskrownik. większość sowieckiego sprzętu miała silniki wysokoprężne więc one odpadają.
max77 Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 Jest to iskrownik do radzieckiego samolotu mam dwa takie same jak te na fotkach, jak kogoś interesuje to mogę opylić po 100zł od sztuki.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.