R51 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 jak w temacie. Kolor i miejsce znalezienia nie pozostawiają wątpliowści że niemieckie. Kojarzy mi się z zasobikiem na jakiś elemnet radiostacji montowany w pojeździe, ale jak zaznaczam tylko kojarzy...
R51 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Wysokie na jakieś 30 cm szerokie na jakieś 20. Jutro mogę podać dokładne wymiary, bo leży w kanciapie na niewyczyszczone fanty a jest noc...
R51 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 jak w temacie. Kolor i miejsce znalezienia nie pozostawiają wątpliowści że niemieckie. Kojarzy mi się z zasobikiem na jakiś elemnet radiostacji montowany w pojeździe, ale jak zaznaczam tylko kojarzy...
R51 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Tutaj widoczny haczyk do podpięcia do oporządzenia (jak w plecaku) więc może nie z pojazdu, albo uniwersalny...
R51 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 A tak przy okazji w tej samej dziurze takie dziwności, wykonane z aluminium. Czy to element jakiejś chłodnicy?
Question
R51
jak w temacie. Kolor i miejsce znalezienia nie pozostawiają wątpliowści że niemieckie. Kojarzy mi się z zasobikiem na jakiś elemnet radiostacji montowany w pojeździe, ale jak zaznaczam tylko kojarzy...
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.