R51 Napisano 5 Kwiecień 2009 Autor Napisano 5 Kwiecień 2009 jak w temacie. Kolor i miejsce znalezienia nie pozostawiają wątpliowści że niemieckie. Kojarzy mi się z zasobikiem na jakiś elemnet radiostacji montowany w pojeździe, ale jak zaznaczam tylko kojarzy...
R51 Napisano 5 Kwiecień 2009 Autor Napisano 5 Kwiecień 2009 Wysokie na jakieś 30 cm szerokie na jakieś 20. Jutro mogę podać dokładne wymiary, bo leży w kanciapie na niewyczyszczone fanty a jest noc...
R51 Napisano 5 Kwiecień 2009 Autor Napisano 5 Kwiecień 2009 jak w temacie. Kolor i miejsce znalezienia nie pozostawiają wątpliowści że niemieckie. Kojarzy mi się z zasobikiem na jakiś elemnet radiostacji montowany w pojeździe, ale jak zaznaczam tylko kojarzy...
R51 Napisano 5 Kwiecień 2009 Autor Napisano 5 Kwiecień 2009 Tutaj widoczny haczyk do podpięcia do oporządzenia (jak w plecaku) więc może nie z pojazdu, albo uniwersalny...
R51 Napisano 5 Kwiecień 2009 Autor Napisano 5 Kwiecień 2009 A tak przy okazji w tej samej dziurze takie dziwności, wykonane z aluminium. Czy to element jakiejś chłodnicy?
Pytanie
R51
jak w temacie. Kolor i miejsce znalezienia nie pozostawiają wątpliowści że niemieckie. Kojarzy mi się z zasobikiem na jakiś elemnet radiostacji montowany w pojeździe, ale jak zaznaczam tylko kojarzy...
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.