okejos Napisano 9 Maj 2009 Share Napisano 9 Maj 2009 WNIOSEK - następnym razem Jazłowiaka trzeba ciągnąć za nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 9 Maj 2009 Share Napisano 9 Maj 2009 Albo na postronku za szyje po ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boloBres Napisano 9 Maj 2009 Share Napisano 9 Maj 2009 Dajcie lepiej więcej zdjęć z tej rekonstrukcji a nie będziecie prowadzić dziwne wywody.Było super i koniec! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzech71 Napisano 9 Maj 2009 Share Napisano 9 Maj 2009 Tu są miniaturki wszystkich które zrobiłem:http://picasaweb.google.com/Grzegorz.Trynkiewicz/20090426Ryczywol?authkey=Gv1sRgCJOxvbPPxbjbYQjeszcze jakiś czas tu będą, jeśli ktoś jeśli ktoś chce większy format to PM.GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KBP Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 Rozumiem, ze kolega GzesioB widziałby to tak:Niemcy strzelają do polskiego oddziału z odległosci 20-25 m, podbiegając co raz bliżej, a Polacy jak gdyby nigdy nic maszerują sobie ścieżką do wybranego miejsca tak jakby sie nic nie działo...i jeszcze jedno o ile moge sobie wyobrazic, że sperzy nieśli niektóre narzędzia, to nie widzę takiej molziwości, żeby na własnych plecach żołnierze nieśli materiały do budowy przeprawy (belki, deski itp.) takie rzeczy woziło sie na taborze.I nie chodziło mi tu o żadne pretensje, ale to co możnaby poprawic za rok, więc pisac, że było super i nic nie można by poprawic moze tylko ktos kto sprowadza rekonstrukcje, do przyjechania na impreze zeby se poszczelac z karabina". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akcej Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 Z mojej perspektywy wyglądało to tak że ktoś z grupy niemieckiej zbyt wcześnie wystrzelił a jest oczywiste że w takiej sytuacji pionierzy musieli się rozwinąć w tyralierke i szukac ukrycia potem to już naprawde wyglądało śmiesznie kiedy sami byli ostrzeliwani a nie odpowiadali ogniem.Co do jazłowiaka to myślę że następnym razem do jego poszarpywania trzeba wyznaczyć Klemensa Forela przewaga wzrostu spowoduje że przestanie się uśmiechać :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 Już Ja poszarpie Jazłowiaczka aż mu okularki spadną.Jazłowiak ja też latałem z replika MP trudno nie każdemu wystarczy pukawek.My juz chyba wystukaliśmy trochę naboi na rekonstrukcjach więc wychodzę z załozenia jezeli debiutanci" nie mieli z tym do czynienia niech maja pierwszeństwo.Ale to tylko moja opinia-chyba sie zgodzisz z tym?A teraz troche fotek odemnie bo sie boloBres:Dajcie lepiej więcej zdjęć z tej rekonstrukcji a nie będziecie prowadzić dziwne wywody.Było super i koniec!" irytuje moze sie ktoś znajdzie.Rysiek tam jeszcze robił fotki drugi fotograf oprócz tego co zapodaałeś jak z jego fotkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 Czyje to plecy....????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 No Panowie teraz będzie robić" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Cicho na palcach zeby Polacy nie słyszeli.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 W drodze na pole rekonstrukcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Przemowa Richarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Rychu stra sie tłumaczyć co i jak..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 opowiada.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 zaczął nowa bajkę a wszyscy wsłuchani... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 o kozienickim koziołku matołku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 A wszyscy dzieci w tej bajce polegli" powiedział Rysio a teraz czas na rekonstrukcję bajeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Rambo 39- reaktywacja" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Chcesz Viagry i tak Ci juz nie pomoże!"?-Powiedział sanitate Lothar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Jak sie dobrze zapre to nie ma h... w Kozienicach a podniose tego Blitza!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 GRH Narew"-PiBat 42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Nie łam sie chłopie saper myli sie tylko raz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Kolo"-PiBat42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Ja wszystko widzę!!!!!!!!!!!"-Jacek GRH NAREW"-sekcja polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Narew",Tomaszów" a moze poprostu rekonstrukcyjny WH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.