piochu Napisano 2 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2009 to takie fanciki różne !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piochu Napisano 2 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2009 kupe biegania ale efekty są hee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Sporo tego ! A można wiedzieć jaki region Polski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piochu Napisano 2 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2009 kujawsko pomorskie kolego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piochu Napisano 2 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2009 ale to tylko część moich zbiorów bo jeszcze jest album numizmatyczny kiedyś pokaże fotki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 a masz jakąś militarke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yankess(Deutch Krone) Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 witam dzisiaj trafilem takie oto dwie monetki, feningi niemieckie? czy moglby mi ktos przybliyc ich historie, bo niestety jesli chodzi o monety to moja wiedza jest znikoma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yankess(Deutch Krone) Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 fot nr 2 ich stan niezbyt ladny, nie wiem czy starac sie je w jakis sposob czyscic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 możesz spróbować przetrzeć szmatką nasączoną w oleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piochu Napisano 2 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2009 witaj na początek militarka mnie nie interesuje pod kątem szukania jak już to czysty przypadek ale nie kolekcjonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piochu Napisano 2 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2009 he monetki które znalazłeś to monetki cynkowe 3 rzeszy w żadnym przypadku nie czyść kwasami bo pójdą bąbelki i tyle będziesz je widział i co na nich jest hee, woda szmatka I POTEM olej nie ciekawie się zachowują pozdro :)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 no właśnie o to mi chodziło :) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 piochu jak nie zbierasz militarki to jak cos znajdziesz to ja chętnie przyjme :) :) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piochu Napisano 2 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2009 nie chodzę po terenach gdzie można ja znaleść jak znajduje i nie jest to np bagnet czy szabelka to zostawiam he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 wrrr...:D:Dhehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piochu Napisano 2 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2009 każdy zbiera to co lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 toż tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.