frytexxx3 Napisano 30 Marzec 2009 Autor Share Napisano 30 Marzec 2009 Szukam chetnych osob z (poznania) na wykopki chodzi mi o kogos kto ma sprzet !! bo ja sam nie posiadam . A chce nabrac troche wpramy i nabrac doswiadczenia !! Prosze pamietac (U mnie brak sprzetu )Pozdrawiam FRYTEXXX3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo12345 Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 witam jestem zainteresowany jak by co to daj znac posiadam sprzet pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 Witam, chętnie dołącze - sprzęt jest : rutus solaris, proxima, tejon golden umax,tak że nikt nie zostanie z gołą ręką . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo12345 Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 witam grzegorz42 ciesze sie ze jestes zainteresowany pozdro:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 No Grzesiu widzę, że po gruntownej wymianie sprzętowej już jesteś :) Musimy się kiedyś znów na jakiejś kawie" spotkać :)Pozdr.PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 witanko , zobacz zlot sudety 2009 , nie tylko ręce mi opadły ale i czasem szczena, pozdrawiam , a tak ogólnie to możemy gdzieś wyskoczyć, ale nie nasz rejon , myślę o dawnych moich stronach ( centralna polska) tu tylko boratynki , szwedy, i srebna biżuteria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 Sudety widziałem... Ech, będzie nadmiar gotówki to następnym razem zabieram się z tobą :) O wypadziku jakimś można pomyśleć, czemu nie :) Daj znać Grzesiu kiedy chcesz się wybrać (rozumiem że w kierunku P.) to dojadę do ciebie, bo ja teraz w północnych krańcach wlkp. urzęduję :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 To powodzenia w terenie Grzesiu, numer aktualny jakby co :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmf1 Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 Grzegorz, za Rawiczem, to w moim kierunku... Zapraszam jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo12345 Napisano 12 Listopad 2009 Share Napisano 12 Listopad 2009 witam wszystkich poszukiwaczy i mam pytanie co z ta wspolna wyprawa pisze sie ktos ???? bo rozumiem grzegorz ze ty jestes na tak wiec moze jakies terminy??? pozdroooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 13 Listopad 2009 Share Napisano 13 Listopad 2009 hello. termin? mi każdy odpowiada.np.sobota, daj cynk na tel 504812815 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo12345 Napisano 14 Listopad 2009 Share Napisano 14 Listopad 2009 no mi wlasnie sobota nie pasuje bo pracuje ale jak by ci pasowal poniedzialek to by bylo super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 15 Listopad 2009 Share Napisano 15 Listopad 2009 Witanko hugo , moze byc poniedziałek po godz.10-tej.Tylko muszę wiedzieć jaki rejon (część polski) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo12345 Napisano 15 Listopad 2009 Share Napisano 15 Listopad 2009 no najlepiej poznan i okolice pasuje ci??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 Frytexxx Twoj post zostal usuniety bo naruszal regulamin forum. Napisz go raz jeszcze nie uzywajac duzych liter i wykrzyknikow - prosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo12345 Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 oj grzegorz chyba nie masz ochoty jechac nigdzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topemo Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 W razie W weekend mam wolny ;) od soboty rana do poniedzialku, zawsze mozna gdzies wystrzelic ;) Poznan oczywiscie i okolice na poczatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo12345 Napisano 19 Listopad 2009 Share Napisano 19 Listopad 2009 no witam kolege bardzo chetnie wyskocze ale niestety ten wekend mam juz zajety wyjezdzam pod opole na wykopki i wracam dopiero nw poniedzialek wieczzorem ale moze nastepny wekend albo cos w tygodniu jezeli ci pasuje pozdrooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 20 Listopad 2009 Share Napisano 20 Listopad 2009 Witam, urzęduje w poznaniu od dłuższego czasu, mam x-terre 70, ale niestety żadnego transportu ani znajomości tych terenów. Więc chętnie bym się dorzucił do paliwa jeśli panowie jakiś wypad organizujecie.pozdr.ZaKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo12345 Napisano 20 Listopad 2009 Share Napisano 20 Listopad 2009 no witam zaku ja mam kanarka i transport wiec moge wpasc po ciebie i wyskoczymy gdzies razem z topemo jak sie odezwie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panadam12 Napisano 20 Listopad 2009 Share Napisano 20 Listopad 2009 Witam,miejsce w samochodzie na okolice Poznania wolne,dołącze się do kolumny,lecz wolne niestety tylko w niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 21 Listopad 2009 Share Napisano 21 Listopad 2009 do panadam12: chodzisz z fisherem f4? bo może się już znamy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 21 Listopad 2009 Share Napisano 21 Listopad 2009 hugo12345 masz wiadomość na privie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topemo Napisano 21 Listopad 2009 Share Napisano 21 Listopad 2009 Transport to nie jest problem i okolica tez juz coraz lepiej znana, czasu jest pod dostatkiem. Najlepiej skontaktowac sie ze mna na prv albo na chacie. Ide łowić" :)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo12345 Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 no witam wszystkich zainteresowanych i mam taka propozycje moze wspolny wypad w ta niedziele bo widze ze jest sporo chetnych tylko ciezko zgrac sie razem a niedziela jest takim dniem ktorym wiekszosci z was pasuje wiec czekam na odpowiedzi pozdrooooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.