Skocz do zawartości

Chetnie dolacze do wykopek !!-->POZNAŃ

frytexxx3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Szukam chetnych osob z (poznania) na wykopki chodzi mi o kogos kto ma sprzet !! bo ja sam nie posiadam . A chce nabrac troche wpramy i nabrac doswiadczenia !! Prosze pamietac

(U mnie brak sprzetu )

Pozdrawiam FRYTEXXX3
  • 7 months later...
  • Odpowiedzi 70
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
No Grzesiu widzę, że po gruntownej wymianie sprzętowej już jesteś :) Musimy się kiedyś znów na jakiejś kawie" spotkać :)
Pozdr.
PG
Napisano
witanko , zobacz zlot sudety 2009 , nie tylko ręce mi opadły ale i czasem szczena, pozdrawiam , a tak ogólnie to możemy gdzieś wyskoczyć, ale nie nasz rejon , myślę o dawnych moich stronach ( centralna polska) tu tylko boratynki , szwedy, i srebna biżuteria.
Napisano
Sudety widziałem... Ech, będzie nadmiar gotówki to następnym razem zabieram się z tobą :) O wypadziku jakimś można pomyśleć, czemu nie :) Daj znać Grzesiu kiedy chcesz się wybrać (rozumiem że w kierunku P.) to dojadę do ciebie, bo ja teraz w północnych krańcach wlkp. urzęduję :)
Pozdr.
Napisano
witam wszystkich poszukiwaczy i mam pytanie co z ta wspolna wyprawa pisze sie ktos ???? bo rozumiem grzegorz ze ty jestes na tak wiec moze jakies terminy??? pozdroooo
Napisano
W razie W weekend mam wolny ;) od soboty rana do poniedzialku, zawsze mozna gdzies wystrzelic ;) Poznan oczywiscie i okolice na poczatek
Napisano
no witam kolege bardzo chetnie wyskocze ale niestety ten wekend mam juz zajety wyjezdzam pod opole na wykopki i wracam dopiero nw poniedzialek wieczzorem ale moze nastepny wekend albo cos w tygodniu jezeli ci pasuje pozdrooo
Napisano
Witam, urzęduje w poznaniu od dłuższego czasu, mam x-terre 70, ale niestety żadnego transportu ani znajomości tych terenów. Więc chętnie bym się dorzucił do paliwa jeśli panowie jakiś wypad organizujecie.

pozdr.ZaKu
Napisano
Transport to nie jest problem i okolica tez juz coraz lepiej znana, czasu jest pod dostatkiem. Najlepiej skontaktowac sie ze mna na prv albo na chacie.
Ide łowić" :)
pzdr.
Napisano
no witam wszystkich zainteresowanych i mam taka propozycje moze wspolny wypad w ta niedziele bo widze ze jest sporo chetnych tylko ciezko zgrac sie razem a niedziela jest takim dniem ktorym wiekszosci z was pasuje wiec czekam na odpowiedzi pozdrooooo

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie