Tycjan Napisano 29 Marzec 2009 Autor Napisano 29 Marzec 2009 Czy to jest dobry sprzęt ponieważ opisy mówią ze tak ale wole się spytać:)
Brzęczyszczykiewicz Napisano 29 Marzec 2009 Napisano 29 Marzec 2009 Ale ma aerodynamiczny kształt! Może być dobry do nurkowania.;]
kopijnik2 Napisano 29 Marzec 2009 Napisano 29 Marzec 2009 niski - stosunkowo - współczynnik Cx, prognozuje daleki lot...w jedną, - stronę...
Prezes14 Napisano 29 Marzec 2009 Napisano 29 Marzec 2009 jak się postarasz to może znajdzie czołg w bagnie...
melich Napisano 29 Marzec 2009 Napisano 29 Marzec 2009 żartują.. ale z połowa osób na tym forum też zapewne zaczynała karierę od chińszczyzny, ja tez dałem sie zwieść opisom i pierwszą wykrywką była taka zabawka jak ta na zdjęciu, bardzo podobna(velleman cs300), zalety: tryb statyczny był niezły, nawet stabilny i głęboki, całkiem ładny wygląd, wady: bardzo płytki tryb dynamiczny, w powietrzu do 13 cm a w ziemi to do 5cm przy łuskach i monetach, bardzo niestabilny w tym trybie przy kazdym następnym przemiataniu nad tym samym przedmiotem inne ikony pokazywało, teraz mam fishera f2 i na razie mi wystarcza jest nieporównywalnie lepszy...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.