james444 Napisano 28 Marzec 2009 Autor Share Napisano 28 Marzec 2009 Chciałbym sie dowiedzieć czym mógłbym wyczyścić tego fenka i czy wogule opłaca mi się go czyścić. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
james444 Napisano 28 Marzec 2009 Autor Share Napisano 28 Marzec 2009 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
james444 Napisano 28 Marzec 2009 Autor Share Napisano 28 Marzec 2009 Przepraszam ale miałem drobne problemy z załadowaniem zdjęć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 Moczyć w oliwie z oliwek, a sens czyszczenia tej monety jak dla mnie znikły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 Skoro pytasz jak to czyścić znaczy masz mało doświadczenia w czyszczeniu. Czyli na pewno czyścić przynajmniej w celu zdobycia praktyki. Tak jak kolega pisze namocz i co kilka dni przecieraj szczoteczką/szmatką. Zobaczysz co i jak i po jakim czasie zmienia się w wyglądzie monety.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 Nie czyść, bo szkoda monetki. Wg. mnie jest w dobrym stanie i czyszczenia nie wymaga. Pozdro.Remek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=589949018Na monetach się słabo znam, ale ta nie wygląda na bradzo cenną. Dla tego wydaje mi się być dobrym obiektem do zdobywania doświadczeń.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy992 Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 Znajdziesz/dostaniesz monetę w gorszym stanie to na takiej ćwicz, ta jest w takim stanie że czyszczenie może przynieść gorszy efekt. Zostaw ją taką jaka jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
james444 Napisano 29 Marzec 2009 Autor Share Napisano 29 Marzec 2009 Dzięki za wszystkie rady... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
algor Napisano 31 Marzec 2009 Share Napisano 31 Marzec 2009 Jest napisane jak byk 10 fenigów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.