korkodyl Posted March 28, 2009 Author Share Posted March 28, 2009 witam : buteleczka do id. - zasadniczo interesuje mnie co było w środku.Przydałoby się rozszyfrować te Niemieckie napisy.z boku 1zł dla porównania wielkości. z góry dzięki za info. pzdr. for all korkodyl Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMPAI Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 sorkiw tłumaczeniu miało być spółdzielcza a nie spłódzielczaczeski błąd w polskim tłumaczeniu niemieckiego tekstu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
festunguben Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 No proszę ;) A ja myślałem cały czas, że szkopy ładowały się klejem w okopie ;) POZDROOO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
festunguben Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Mam taka samą. Wydaje mi się, że jest po jakimś kleju? Ludwigsfelde to miasto na południe od Berlina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korkodyl Posted March 28, 2009 Author Share Posted March 28, 2009 witam : buteleczka do id. - zasadniczo interesuje mnie co było w środku.Przydałoby się rozszyfrować te Niemieckie napisy.z boku 1zł dla porównania wielkości. z góry dzięki za info. pzdr. for all korkodyl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
korkodyl
witam : buteleczka do id. - zasadniczo interesuje mnie co było w środku.Przydałoby się rozszyfrować te Niemieckie napisy.z boku 1zł dla porównania wielkości. z góry dzięki za info. pzdr. for all korkodyl
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.