korkodyl Napisano 28 Marzec 2009 Autor Napisano 28 Marzec 2009 witam : buteleczka do id. - zasadniczo interesuje mnie co było w środku.Przydałoby się rozszyfrować te Niemieckie napisy.z boku 1zł dla porównania wielkości. z góry dzięki za info. pzdr. for all korkodyl
EMPAI Napisano 29 Marzec 2009 Napisano 29 Marzec 2009 sorkiw tłumaczeniu miało być spółdzielcza a nie spłódzielczaczeski błąd w polskim tłumaczeniu niemieckiego tekstu:)
festunguben Napisano 29 Marzec 2009 Napisano 29 Marzec 2009 No proszę ;) A ja myślałem cały czas, że szkopy ładowały się klejem w okopie ;) POZDROOO!
festunguben Napisano 28 Marzec 2009 Napisano 28 Marzec 2009 Mam taka samą. Wydaje mi się, że jest po jakimś kleju? Ludwigsfelde to miasto na południe od Berlina.
korkodyl Napisano 28 Marzec 2009 Autor Napisano 28 Marzec 2009 witam : buteleczka do id. - zasadniczo interesuje mnie co było w środku.Przydałoby się rozszyfrować te Niemieckie napisy.z boku 1zł dla porównania wielkości. z góry dzięki za info. pzdr. for all korkodyl
Pytanie
korkodyl
witam : buteleczka do id. - zasadniczo interesuje mnie co było w środku.Przydałoby się rozszyfrować te Niemieckie napisy.z boku 1zł dla porównania wielkości. z góry dzięki za info. pzdr. for all korkodyl
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.