swistakbmx Posted March 24, 2009 Author Share Posted March 24, 2009 Mam pytanko czy menu w Rutusie Proximie mam możliwość wyboru języka ?? Na cześć zdjęć jest w j.Polskim a na innych w j.Angielskim czy jest może wgrywane jedna wersja językowa wedle życzenia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ColdDemons Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Na pewno jest w języku niemieckim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikt Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Witam ! W PROximie nie ma możliwości zmiany języka menu.Na terenie Polski wykrywacz jest sprzedawany TYLKO z menu w języku polskim. Pozdrawiam RUTUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
swistakbmx Posted March 27, 2009 Author Share Posted March 27, 2009 Dzięki za odpowiedz czyli widocznie fotki które widziałem były z wersją poza polski rynek.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertus32 Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 potwierdzam w menu nie ma opcji zmiany jezyka. produkt polski jezyk polskipozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.