eeddii80 Posted March 23, 2009 Author Share Posted March 23, 2009 witam szanowne grono czy ktos moglby mi wiecej powiedziec na temat tego wykrywacza,chodzi mi o jakies testy,i jak sie ma do tesoro silver.dodam tylko ze interesuje mnie tylko kolorowa drobnica,i szukam szybkiego" wykrywacza.pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
anRO Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Prizm 5 jeszcze w lutym kosztował 1,6 tys. teraz 2 tys.Za te pieniądze można kupić Cibole czy Vaguero sprzety dużo głębsze.Chyba że będziesz kupował w UK.Co do Silvera to zasięg podobny co w Prizmie.,tyle że Prizm posiada identyfikacje tonową i najważniejsze dyskryminacje wybiórczą,a to jest już coś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VanWorden Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Tu masz bardzo dobry opis napisany przez doświadczonego użytkownika:http://www.thesaurus.com.pl/forum/viewtopic.php?t=317PozdrawiamVW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.