Skocz do zawartości

radar pod Tłuszczem

czarny bocian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam,

To mogłem ja pytać albo kolega Alkali. W tym temacie się specjalizujemy od paru ładnych lat. Tłuszcz i tamtejsza (rzekoma lub faktyczna) kompania radarowa o kryptonimie Wieloryb" to dla nas ciągle biała plama na mapie.
Jestem bardzo ciekaw ciągu dalszego i fotek. Trochę mnie niepokoi, że wspominasz o czymś znacznie większym. Mnie interesują głównie obiekty identycznie z tym pokazanym na zdjęciu. Ale jestem dobrej myśli i czekam na ciąg dalszy relacji. Dziękuję za zaangażowanie!

M.
Napisano
podobnych obiektow tam nie ma ,jest to o wiele wieksze ,przypomina to okreg o srednicy okolo 50-60 metrow z bryl betonu w ktorych zachowale sie jakes mocowania i widac pozostalosci po odcietych teownikach,widocznie byl to duzych rozmiarow radar.
Napisano
Mogła być też duża radiostacja. Postaraj się zrobić dobre zdjęcia i zmierzyć średnicę obiektu krokami. Niejedno widziałem, może coś uradzimy, o ile rzecz miała faktycznie związek z radarami.

M.
Napisano
Do beaviso,jeśli interesują Cię podstawy takie jak na fot.powyżej to mogę psrtyknąć fotkę takiej samej z okolic Żar w Lubuskim.A własciwie dwóch tylko jedna w kompletnej ruinie,są ok.100 m od siebie.Stoją niedaleko mojej azy".Daj znać.pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie