luger Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 Potwierdzenia obecności to oni do wczoraj oczekiwali tj. do 9 marca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 13 Marzec 2010 Autor Share Napisano 13 Marzec 2010 Chwała,trochę późno reaguję - wstęp wolny, nie trzeba - chodziło o ilość krzeseł...M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aragorn75 Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 Witam!Był ktoś na spotkaniu? Jak było? Ja niestety nie zdążyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 18 Marzec 2010 Autor Share Napisano 18 Marzec 2010 Chwała,spotkanie się odbyło, a jakże. Relacja jest na http://koszalineksploracja.tnb.pl/forum/viewthread.php?forum_id=15&thread_id=641&rowstart=20M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubal100 Napisano 19 Marzec 2010 Share Napisano 19 Marzec 2010 A dla nie zarejestrowanych:http://koszalineksploracja.tnb.pl/forum/viewforum.php?forum_id=53 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aragorn75 Napisano 26 Maj 2010 Share Napisano 26 Maj 2010 Ale cisza???? Czyżby Wszystkich wymiotło???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Florian19 Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 tak jakby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Nie wymiotło wszystkich ale szkoda czasu na prowadzenie bloga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 27 Październik 2010 Autor Share Napisano 27 Październik 2010 Chwała,nie było mnie w tym miejscu bardzo długo.Rozmawiałem dzisiaj z Der K. Jest propozycja, żebyśmy się spotkali w większym gronie jako dawniej bywało. Wiem, że Luger jest również chętny. Wzywam więc starą paczkę" do ruszenia swych sumień, do ratowania przyjaźni, bo o przyjaźń trzeba dbać!Proponujemy 1 łyk-end po 1 listopada, miejsce - do uzgodnienia. Czekam zatem na konkretne sygnały z nadzieją, że łączność nie została na stałe przerwana, a ewentualni łącznicy niosący wieści nie zapomnieli drogi do tego miejsca.Bywajcie zatem do rychłego zobaczenia.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomus1970 Napisano 29 Październik 2010 Share Napisano 29 Październik 2010 wawa wita mam rodzine w darlowie od 2 listopada bede w darlowie jak ktos sie nie chce samotnie szwedac po chaszcach to chetnie dotrzymam towarzystwa jak to sie mowi w kupie razniej i bezpieczniej Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 Tomus - zapytaj na www.koszalineksploracja.tnb.pl - tam na pewno jest ktoś z Darłowa.Piszę się na 6-stego listopada i czekam na wici.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 WitamW sobotę powinienem dać rade ustalcie godzinkę i miejsce . pozdrawiam Jarosław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik832 Napisano 7 Listopad 2010 Share Napisano 7 Listopad 2010 Witam. Dawno tu nie zaglądałem, zresztą dawno nie grzebałem w ziemi. Długa przerwa ale jednak ciągnie wilka do lasu:) Może jest ktoś chętny na wspólny wypad?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 7 Listopad 2010 Share Napisano 7 Listopad 2010 Zawsze ktoś się znajdzie ale juz raczej nie dzisiaj.Może za tydzień się zgadamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik832 Napisano 7 Listopad 2010 Share Napisano 7 Listopad 2010 Jak najbardziej. Czwartek, piątek po południu sobote i niedzielę mam wolny czas więc jestem chętny żeby zdążyć przed mrozami. Podobno zima ma być dłuuga i mroźna;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 7 Listopad 2010 Autor Share Napisano 7 Listopad 2010 Chwała,przepraszam za zamieszanie w/s spotkania sobotniego. Musiałem być na uroczystości rodzinnej...Proponuję zatem kolejna sobotę rozważyć względem naszego spotkania. Powinno się udać. Co do miejsca to może jak za dawnych czasów w Z. (trochę daleko, ale...)Czekam na sygnały.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 9 Listopad 2010 Autor Share Napisano 9 Listopad 2010 Chwała,panowie - mam nadzieję, że będziecie w Z. w sobotę - uczcimy mijające lata moje a jest ich czterdzieści i pięć.Przyniosę co nieco ze swoich zapasów z piwniczki hi hi...Czekam na sygnały.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik832 Napisano 10 Listopad 2010 Share Napisano 10 Listopad 2010 Witam. L. i jak tam chętny na wspólny wypad?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 12 Listopad 2010 Autor Share Napisano 12 Listopad 2010 Chwała,dzięki koledze Raczkowi została zarezerwowana sala w Z. od godziny 18. Zapraszam więc na spotkanie...M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.