Florian19 Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 Zapomniłem.. proponuje sobotę, bo w niedziele z bratem wypływam w morze, już jest rezerwacja wiec trudno by było odwołać. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Florian19 Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 on te fanty to jak my w bornem butelki hehehttp://www.youtube.com/watch?v=5WHTDGSUfQ0http://www.youtube.com/watch?v=uY38dPkEZG4&feature=PlayList&p=34BD21B91120B43B&playnext=1&playnext_from=PL&index=5http://www.youtube.com/watch?v=IAyGIs-muYE&feature=PlayList&p=34BD21B91120B43B&playnext=1&playnext_from=PL&index=1http://www.youtube.com/watch?v=RYY-g4ksUmM&feature=PlayList&p=34BD21B91120B43B&playnext=1&playnext_from=PL&index=7http://www.youtube.com/watch?v=ps3cBS8hli4http://www.youtube.com/watch?v=ps3cBS8hli4&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Florian19 Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 Witam,i jak tam Luger, niesmak przeszedł? Chętny na wypad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 22 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2009 ... i żeby choinka w łaskawości swojej pod gałązkami skrywała tajemnice historii dla Was przeznaczone.Mariusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Witam Pora reanimować ten wątek.Starzy użytkownicy tego tematu pouciekali ale może pojawią nowi miłośnicy historii regionu i grzebania w ziemi.Ostatnio, dzięki kontaktom z byłymi mieszkańcami naszego miasta, dostałem w prezencie taką oto interesującą dla regionalistów pozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Książka posiada ciekawą grafikę ilustrującą wszystkie ważniejsze budynki w mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Jest tu sporo zdjęć z których większość jest znana milośnikom historii regionu. Na tych np. koszalińskie uczennice na zajęciach w Mielnie. Może to obecny Tramp?Najciekawsze jednak są informacje z historii miasta z lat 1928-1945 do odczytania których potrzebować będę fachowej pomocy.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Florian19 Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 Witam,No jednak nie wszyscy pouciekali xP Zaciekawiłeś mnie muszę Ci przyznać, postaram się skontaktować ze starą znajomą, lecz problem w tym że numeru tel nie posiadam, a na wolne na chwilę obecną się nie zapowiada bym mógł ją odwiedzić w pracy. A z chęcią by pomogła jak podejrzewam. Coś wykombinuję. ps; to jest jakieś współczesne wydanie? z roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 7 Styczeń 2010 Share Napisano 7 Styczeń 2010 Hamburg 1996 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 9 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2010 Chwała,jadę 21 do Niemców - mój rodzinny tłumacz mógłby pomóc. Trzeba tylko zorganizować kserokopię owego podarku...M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 15 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2010 Chwała,wczoraj mniej więcej o godzinie 18 zmarł gospodarz naszych niegdysiejszych spotkań w Zaciszu - Jasiu.Mariusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Wszystko przemija. Dziwne uczucie. Strata wielka - takich klimatów jak w Zaciszu nie ma w innych miejscach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Tyle przeżytych tam chwil.Tyle wspomnień które wracały zaraz po przekroczeniu progu. ..Cisza ,teraz Ja mówię!".......To wielka strata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 18 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2010 Chwała,pogrzeb w sobotę o 13 minut trzydzieści.M.P.S.Jak zdążę wrócić z frycowa do tej godziny to będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 WitamAura nas nie rozpieszcza...Jednak może zgralibyśmy się na jakiś chmielowy napój jak za starych (dobrych) czasów?.. Już z pół roku się nie możemy zgrać :)Moze sobota? Napiszcie czy to realne..Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Ja chętnie, przypuszczam że Wojna też. Wojna w sobotę rozsyłał wici ale tylko ja wyraziłem aprobatę. Ty i Romkow nie odezwaliście się a Raczek nie miał funduszy.Czekam więc na sygnał na sobotę.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2010 Chwała,sobota to dobry termin, żeby spotkać się z przyjaciółmi...gdzie i o której (tylko proszę knajpę bez dymu - nie planuję wylądować teraz w szpitalu ha ha...).Czekam na wieści.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Florian19 Napisano 30 Styczeń 2010 Share Napisano 30 Styczeń 2010 witam,Można się przyłączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 30 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2010 Chwała,oczywiście - spotkanie w Broku (Kowal) godz. 19.00.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Florian19 Napisano 30 Styczeń 2010 Share Napisano 30 Styczeń 2010 Oki, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aragorn75 Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 Witam po dłuższej nieobecności!Cisza na forach. To pewnie przez tę długą zimę. Nic ciekawego się nie dzieje :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aragorn75 Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 Czy ktoś mógłby coś powiedzieć na temat forum koszalineksploracja? Nie wiem czy warto się rejestrować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Florian19 Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 no jak robisz błędy ortograficzne to nie xPŻart xP no jak chcesz się czegoś więcej dowiedzieć to raczej tak, większość ludzi z tego działu odkrywcy przeszło na koszekspl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 Warto się zarejestrować. Zawsze można poznać ludzi o podobnych zainteresowaniach, dowiedzieć się czegoś ciekawego lub wymienić doświadczenia. Choć co do ich stowarzyszenia to osobiście jestem negatywnie ustosunkowany. Wszelkie formy ubrania" hobby w znamiona organizacji i nadmierna fraternizacja nie przemawiają do mnie.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aragorn75 Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 Witam!Czy któryś z Kolegów wybiera się na spotkanie organizowane przez członków tego stowarzyszenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.