Skocz do zawartości

U- 534

mihura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Panie ,,mihura ''a pan to taki człowiek awantura ,jak widzę .Swoja historie zaczął pan od pokazu slajdów ,czy kartę pamięci pan sobie w aparacie czyści ,a może jakaś pomroczność się przydarzyła .Jak na razie nijakiego sensu nie widać ,w temacie wielokrotnie już wałkowanym .Tylko tamte zdjęcia były z opisem. Pozdro...
Napisano
<mihura> się pytasz to ci powiem jestem taki Ktoś kto się zastanawia czemu taki mądry" i ozsądny" ludek wstawia zdjęcia ściągnięte z neta albo skopiowane z gazety i nie powie do tego ani słowa.

Ja w tym sensu nie widzę może za stary jestem i nie mam twojego toku myślenia
ale może tak jak < kokesh > napisał robisz miejsce w aparacie a fotki tu wstawiasz byś miał do nich dostęp a nie zaśmiecały ci komputera.

Więc powiedz mi po jakie KPY to robisz :)

http://images.google.pl/images?q=u%20534&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=pl&tab=wi

Tu masz jeszcze z 100 takich fotek jak się nie spocisz wstawiaj:)

I jeszcze jedno tylko dodam ten portal to nie NASZA KLASA że się liczy statystyka :)
Napisano
Przepraszam jesli kogos urazilem tym wątkiem.
Sam robilem te zdięcia a nie sciagnalem z neta.
To tylko mała ich część.
Chciałem się pochwalic,że widziałem okręt,bo to całkiem ciekawe przezycie ale widze,ze to niema sensu.
pzdr.
Napisano
To było przynajmniej napisać gdzie się znajduje - kiedy tam byłeś itd. anie fotki wklejasz i tyle
Wygladało to jak by dzieciak się dopadł do komputera
Jak uraziłem to sorki
Ale napisz coś więcej o tym !
Jak by tak każdy zaczął wklejać co mu pod łapę podpadnie i nie pisać co to za obiekt / miejsce itd ... to byśmy tu mieli mały zamęt
Napisano
Panie mihura" - prosze MYSL TO NIE BOLI"!

Widze, ze niepotrzebnie po raz kolejny utworzyles nowy watek o U-534. Kilka watkow ponizej na tej samej stronie, pod takim samym tematem jest twoj watek o U-534!
Zarowno ja, jak i inni koledzy podali tobie linki do poprzednich watkow!

W poprzednim Twoim watku mogles te fotki dodac, albo jescze w innym, ktory poprzedzal Twoj.

Radze uzywac wyszukiwarki!
Burdel sie na tym forum zaczyna robic i tyle!

A moderator spi!

Ps.
A oto link:
http://www.odkrywca.com.pl/pokaz_watek.php?id=649108#807679

pozdr
scapa flow

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie