topik_2006 Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 Komuś się nudzi czy jakiś głębszy sens jest tych wpisów ?
mihura Napisano 18 Marzec 2009 Autor Napisano 18 Marzec 2009 Komus sie nudzi czy jakis glebszy sens jest tych wpisow?A kto ty jestes topik_2006?
mihura Napisano 18 Marzec 2009 Autor Napisano 18 Marzec 2009 Komus sie nudzi czy jakis glebszy sens jest tych wpisow?A kto ty jestes topik_2006?
kokesh Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 Panie ,,mihura ''a pan to taki człowiek awantura ,jak widzę .Swoja historie zaczął pan od pokazu slajdów ,czy kartę pamięci pan sobie w aparacie czyści ,a może jakaś pomroczność się przydarzyła .Jak na razie nijakiego sensu nie widać ,w temacie wielokrotnie już wałkowanym .Tylko tamte zdjęcia były z opisem. Pozdro...
topik_2006 Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 <mihura> się pytasz to ci powiem jestem taki Ktoś kto się zastanawia czemu taki mądry" i ozsądny" ludek wstawia zdjęcia ściągnięte z neta albo skopiowane z gazety i nie powie do tego ani słowa.Ja w tym sensu nie widzę może za stary jestem i nie mam twojego toku myślenia ale może tak jak < kokesh > napisał robisz miejsce w aparacie a fotki tu wstawiasz byś miał do nich dostęp a nie zaśmiecały ci komputera.Więc powiedz mi po jakie KPY to robisz :)http://images.google.pl/images?q=u%20534&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=pl&tab=wiTu masz jeszcze z 100 takich fotek jak się nie spocisz wstawiaj:)I jeszcze jedno tylko dodam ten portal to nie NASZA KLASA że się liczy statystyka :)
mihura Napisano 19 Marzec 2009 Autor Napisano 19 Marzec 2009 Przepraszam jesli kogos urazilem tym wątkiem. Sam robilem te zdięcia a nie sciagnalem z neta.To tylko mała ich część.Chciałem się pochwalic,że widziałem okręt,bo to całkiem ciekawe przezycie ale widze,ze to niema sensu.pzdr.
stg1971 Napisano 19 Marzec 2009 Napisano 19 Marzec 2009 mihura fajne zdjęcia,proszę o więcej,ciekawe,jestem zainteresowany,pozdrawiam,stg.
mihura Napisano 19 Marzec 2009 Autor Napisano 19 Marzec 2009 Powrzucam wieczorem teraz musze isc do pracypzdr.
topik_2006 Napisano 19 Marzec 2009 Napisano 19 Marzec 2009 To było przynajmniej napisać gdzie się znajduje - kiedy tam byłeś itd. anie fotki wklejasz i tyleWygladało to jak by dzieciak się dopadł do komputera Jak uraziłem to sorki Ale napisz coś więcej o tym !Jak by tak każdy zaczął wklejać co mu pod łapę podpadnie i nie pisać co to za obiekt / miejsce itd ... to byśmy tu mieli mały zamęt
scapa flow Napisano 19 Marzec 2009 Napisano 19 Marzec 2009 Panie mihura" - prosze MYSL TO NIE BOLI"!Widze, ze niepotrzebnie po raz kolejny utworzyles nowy watek o U-534. Kilka watkow ponizej na tej samej stronie, pod takim samym tematem jest twoj watek o U-534!Zarowno ja, jak i inni koledzy podali tobie linki do poprzednich watkow! W poprzednim Twoim watku mogles te fotki dodac, albo jescze w innym, ktory poprzedzal Twoj.Radze uzywac wyszukiwarki!Burdel sie na tym forum zaczyna robic i tyle!A moderator spi!Ps.A oto link:http://www.odkrywca.com.pl/pokaz_watek.php?id=649108#807679pozdrscapa flow
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.