sturmpanzer73 Napisano 1 Lipiec 2009 Share Napisano 1 Lipiec 2009 No teraz to zastrzeliłeś. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 1 Lipiec 2009 Share Napisano 1 Lipiec 2009 Acze rządzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stizek Napisano 3 Lipiec 2009 Share Napisano 3 Lipiec 2009 68x5DM pozdro;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kxw007 Napisano 3 Lipiec 2009 Share Napisano 3 Lipiec 2009 Panowie na jakich głębokościach trafiają się Wam takie ładne monetki??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 3 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2009 tak tak Stizek widziałem...już mówiłem na twoim wątku,że pewnie tam więcej wyjdzie...fajne uczucie,co? Jeśli chodzi o głebokośc, to przeważnie do 10-15 cm kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stizek Napisano 3 Lipiec 2009 Share Napisano 3 Lipiec 2009 hehe uczucie wspaniałe bylem tak zaskoczony ze nie wiedzialem co robić:D...tak moje były jakies 15/20cm wyciagalem i wyciagalem...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kxw007 Napisano 3 Lipiec 2009 Share Napisano 3 Lipiec 2009 Rzeczywiście uczucie musi być wspaniałe. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stizek Napisano 3 Lipiec 2009 Share Napisano 3 Lipiec 2009 A mam pytanie Hudy i Rycerz z jakich miast jesteście?...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 8 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2009 No i nie wytrzymałem...szczątki pochwy (od czego???) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 8 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2009 ...tutaj zacząłem uważac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 8 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2009 ...tu wiedziałem, że to coś, czego jeszcze nie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 8 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2009 ...:)...i wyłonił się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 8 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2009 ...mój pierwszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 8 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2009 ...wreszcie!!! ;)dobra passa trwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 8 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2009 ...a to już tradycja...Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 Gratulacje ! Oby tak dalej :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 ehh hudy widzę szczęście dopisuje po zdrówka i graty wielkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 17 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2009 ...To może coś wrzucę...srebrna łysia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 17 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2009 ...druga srebrna łysia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 17 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2009 ...chyba klamerka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 17 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2009 ...druga klamerka-zastanawiam się od czego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 17 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2009 ...w kopercie jest jeszcze zegarek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 17 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2009 ...coś myśliwskiego-współczesne czy nie?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 17 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2009 ...chyba medal pamiątkowy z okresu panowania Wilhelma I... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 17 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2009 ...kriegestag... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.