hudy Napisano 1 Lipiec 2009 Autor Napisano 1 Lipiec 2009 ...i na koniec coś w normalnym rozmiarze #8A- reu dem regiment"
hudy Napisano 1 Lipiec 2009 Autor Napisano 1 Lipiec 2009 #8B-allzeit bereit" Jeśli ktoś zna jakiś link, mogący pomóc w ID tych odznaczeń, będę wdzięczny za wklejenie go tutaj ;)...
hudy Napisano 1 Lipiec 2009 Autor Napisano 1 Lipiec 2009 ...dzięki Sailer...oto całośc...7 z nich to miniatury, ale i tak się bardzo ucieszyłem...pomyślec, że to dzięki wścipskiemu grzybiarzowi, który zaczął szukac borowików dwa metry ode mnie (patrząc na mnie spod byka), co skłoniło mnie do strategicznej zmiany frontu-przejścia do następnego lasku ;)...teraz znów miesiąc przerwy...pozdro dla kopiącej braci!
bartols Napisano 1 Lipiec 2009 Napisano 1 Lipiec 2009 Po prostu grzybiarz się bał, że przez piszczenie wszystkie grzyby mu uciekną;D. A fanty 1 klasa.
rycerz Napisano 1 Lipiec 2009 Napisano 1 Lipiec 2009 Witam No widze,że jesteś znowu miałem kiedyś podobną sytuacje dzieki wścipskiemu grzybiarzowi tylko z wielkiej beczkiGratki. Piękne fanciory Pozdr. RYC.
hudy Napisano 1 Lipiec 2009 Autor Napisano 1 Lipiec 2009 Okrezna5 używam tej oto wykrywki mojego brata ;) (te fanty już były!) zdrów!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.