rycerz Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 Blaszka słaby stan :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 Słoik z bandyklami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 Po wydobyciu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 nic ciekawego ale liczy sie FAKT :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 Obok następny słoik ze sznurkiem nawet takie coś schował ktos :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 Przy słoikach jeszce 4szt. butelek po piwie z tawotem w środku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 2 FOTA. Przy słoikach jeszce 4szt. butelek po piwie z tawotem w środku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 Narazie tyle PozdroRYC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cross Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 Kol. Rycerz - zazdrość innych to normalka :) Zamiast gartulacji plują jadem. Bywa. Gratuluję trafienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzeb Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 Kilka lat temu znalazłem podobną zapinkę w głowami lwów, a tu widzę zapinke z czymś jeszcze. Prośba do hudego": proszę o zbiliżenie zapinki i kilka zdjęć. Mile widziane wymiary zapięcia. Jeszce jedno: z jakiego okresu pochodzi zapinka i przez kogo używana. Pozdrawiam grzeb". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 17 Maj 2009 Autor Share Napisano 17 Maj 2009 Na życzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 17 Maj 2009 Autor Share Napisano 17 Maj 2009 Zdrów! I co taka jak twoja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzeb Napisano 18 Maj 2009 Share Napisano 18 Maj 2009 Podziękowania dla hudego" od grzeb" za zdjęcia lwów". Cały czas nurtuje mnie pytanie: z jakiego okresu pochodzą i przez kogo były używane. Kto zna odpowiedź? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzeb Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 Temat lwów już kiedyś poruszałem na forum Odkrywcy":http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=396119#396119gdzie pisałem:Znalazłem taką sprzączkę, koło domu. Długość około 6 cm. Na obu końcach głowy lwów. Nie wiem do czego ją przypisać. Na forum Odkrywcy" spotkałem się z róznymi opiniami na jej temat : że ma ona związek z okresem napoleońskim lub z III Rzeszą - Krigsmarine (Marynarką Wojenną). Gdzie można znależć więcej informacji na powyższy temat? (jest tam także zdjęcie sprzączki, którą znalazłem)INDRA" poinformował mnie, iż sprzączka pochodzi od niemieckiego kordzika Kriegsmarine:http://www.germanmilitaria.com/Kriegsmarine/photos/K08350.htmlCo do tego chyba nie ma wątpliwości. Ja znalazłem podobną, ale głowy lwów są inne, no i jest bardziej prosta":http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum18/lwy.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 26 Maj 2009 Autor Share Napisano 26 Maj 2009 Wreszcie sobie pochodziłem po lesie :) na początek jakaś mała klamerka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 26 Maj 2009 Autor Share Napisano 26 Maj 2009 Jak się nie patrzy pod nogi, można się nieźle przestraszyc! (nawet zaskrońca) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 26 Maj 2009 Autor Share Napisano 26 Maj 2009 Co się tu jeszcze może ukazac? No wiadomo :).Daję słowo że tych jeszcze nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 26 Maj 2009 Autor Share Napisano 26 Maj 2009 Jedna wyjątkowo się błyszczy (no chyba,że mi się wydaje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 26 Maj 2009 Autor Share Napisano 26 Maj 2009 No i jeszcze tylko łuseczka w geście zwycięstwa, bo moja pierwsza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 26 Maj 2009 Autor Share Napisano 26 Maj 2009 ...bicia...będę wdzięczny za podp. od czego. pozdro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 26 Maj 2009 Share Napisano 26 Maj 2009 Łuska wygląda na kaliber 45 mm , od armaty przeciwpancernej (muchobijki").Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RayanPeter Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Super trafienia;) Tu masz magnetyka w akcji http://www.youtube.com/watch?v=fTpdg5zpbTc&feature=relatedDobry gość z miną;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 ehh czegos te weże nie zeżrą nawet sreberka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 30 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2009 Dawno mnie tu nie było :)...ale mimo braku czasu, całkowicie z gry jeszcze nie wypadłem...trochę nawet ostatnio mi się wykluło...Szajka&Atb22 pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 30 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2009 Na początek to, czego tu nie może zabraknąc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.