mikipad Napisano 14 Marzec 2009 Autor Napisano 14 Marzec 2009 Witam, wczoraj wyskoczyła taka ładna para z jednego dołka. Pewnie wypadły z kieszeni tych samych portek. Nie czyszczone, jedynie przemyte wodą.
8total4 Napisano 14 Marzec 2009 Napisano 14 Marzec 2009 złotówa zacna, 50gr szczerze - średniawka jak na wykopek, no ale ja bym nie żałował jak bym nawet codziennie trafiał te 50tki.pozdro!
mikipad Napisano 14 Marzec 2009 Autor Napisano 14 Marzec 2009 Totalu - miałem na myśli dobraną" parę z racji wieloletniego zalegania obok siebie, a nie nadzwyczajnego stan zachowania, przepraszam - nieprecyzyjnie się wyraziłamŻniwiarka jest jednak moją pierwszą, więc jestem pod jej wrażeniem.Jak to jest, że ta monetka nie miała po wyjęciu z ziemi nawet śladów patyny ???
8total4 Napisano 14 Marzec 2009 Napisano 14 Marzec 2009 srebro wcale nie musi patynować...te 50tki to miedzionikiel, z reguły wychodza ładne, albo z malutkimi wżerkami.pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.