Wyro Napisano 12 Marzec 2009 Autor Napisano 12 Marzec 2009 Ktoś powiedział mi, że to góra od prochownicy, ale pewnie może być różnie. Pozostała część mogła być z materiału. Jest uchwyt (skrzywiony)na rzemyk, łańcuszek. Uchwyt jest wykonany w kształcie listka. Tak to wygląda. Proszę o ID.
Wyro Napisano 12 Marzec 2009 Autor Napisano 12 Marzec 2009 Czyli widziałeś podobne szyjki? Trop prochownicy wydaje się być sensownym. Kupiłem w końcu aparat na allegro. Dodam lepsze zdjęcia niedługo.
festunguben Napisano 12 Marzec 2009 Napisano 12 Marzec 2009 Jakiś czas temu trafiłem taka szyjkę ze srebra, pognieciona i delikatnie poutleniana na zielono, ale po przetarciu błyszczała się jak psia torebka. Jak nie została wyrzucona to postaram się wrzucić foty.
Wyro Napisano 12 Marzec 2009 Autor Napisano 12 Marzec 2009 Ktoś powiedział mi, że to góra od prochownicy, ale pewnie może być różnie. Pozostała część mogła być z materiału. Jest uchwyt (skrzywiony)na rzemyk, łańcuszek. Uchwyt jest wykonany w kształcie listka. Tak to wygląda. Proszę o ID.
Pytanie
Wyro
Ktoś powiedział mi, że to góra od prochownicy, ale pewnie może być różnie. Pozostała część mogła być z materiału. Jest uchwyt (skrzywiony)na rzemyk, łańcuszek. Uchwyt jest wykonany w kształcie listka. Tak to wygląda.
Proszę o ID.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.