mikipad Napisano 12 Marzec 2009 Autor Napisano 12 Marzec 2009 Witam, na okuciu pruskiego bagnetu znalezionego pod Augustowem wybite jest: 1.R.R.159Czy możecie rozszyfrować przydział żołnierza który go posiadał ???
mikipad Napisano 12 Marzec 2009 Autor Napisano 12 Marzec 2009 Swiety82 - sorry, ale nie załapałem. Czy dobrze w takim razie rozumiem, że nazwa jednostki brzmi: Reserve-Infanterie-Regiment 159 ??Mam w związku z tym pytanie, czy jest odpowiednik strony www.lexikon-der-wehrmacht ale dotyczący I wojny ?? - chciałbym prześledzić historię tej jednostki.Bardzo mi zależy.
mikipad Napisano 12 Marzec 2009 Autor Napisano 12 Marzec 2009 Witam, na okuciu pruskiego bagnetu znalezionego pod Augustowem wybite jest: 1.R.R.159Czy możecie rozszyfrować przydział żołnierza który go posiadał ???
mikipad Napisano 12 Marzec 2009 Autor Napisano 12 Marzec 2009 Dzięki bjar_1, czyli za mało aby się dowiedzieć skąd przybył i pod kim służył.
Pytanie
mikipad
Czy możecie rozszyfrować przydział żołnierza który go posiadał ???
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.