april Napisano 11 Marzec 2009 Autor Share Napisano 11 Marzec 2009 Witam,Mam następujący problem: chciałbym kupić metalową (najchętniej) replikę rewolweru (ewentualnie pistoletu) używanego w latach 30. ubiegłego wieku. Z rewolwerów – najchętniej Nagant (jest dobrze rozpoznawalny), jeśli pistolet to np. Walther PPK, TT, Walther P38, Colt 1911, inne. Czy moglibyście podać mi namiar na firmę, gdzie mógłbym dokonać takiego zakupu? Cena do ok. 1000 PLN. Replika ma służyć jako eksponat za szybą na wystawie, lecz musi wyglądać jak najbardziej realistycznie. Bardzo proszę o pomoc.Pozdrawiam, April. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argonauta Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 TT ????? . wstukaj w wyszukiwarce works 11 badz Buos i zobacz co sie wyswietli.... tyle jestem w stanie pomóc nie narażając się na słuszny gniew adminow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 kolego april, Twoje pytanie nakłania do praktyk niedozwolonych na tym forum - reklamowania przedsięwzięc handlowych. Na rynku pełno jest realistycznie wykonanych replik ASG lub dekoracyjnych, zadaj sobie trud odwiedzenia licznych w sieci sklepów, portali aukcyjnych, a znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.