lego50 Napisano 8 Marzec 2009 Autor Share Napisano 8 Marzec 2009 Poznań. Gdzie sie podzial woz stojacy przed Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych przy ulicy Golęcińskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 poszukaj po złomach, może kolejni fanatycy czołgów sie znaleźli:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lego50 Napisano 8 Marzec 2009 Autor Share Napisano 8 Marzec 2009 niemozliwe zlom nie chodzi tutaj w gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 Zmieniłem tytuł wątku z -34" na obecny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lego50 Napisano 8 Marzec 2009 Autor Share Napisano 8 Marzec 2009 oki , ale gdzie jest czolg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lego50 Napisano 8 Marzec 2009 Autor Share Napisano 8 Marzec 2009 kolega herrus lub inni powinni wiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jc1234 Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 Jest w konserwacji tzn. malowaniu. To pusta skorupa ale zadbać trzeba.Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lego50 Napisano 9 Marzec 2009 Autor Share Napisano 9 Marzec 2009 bardzo dziekuje za info moze nie jestem z ekipy ale jestem z poznania i lubie pojezdzic z dzieciarnia po resztkach naszej historii tz. cytka golecin muzeum festyny i bunkry . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 10 Marzec 2009 Share Napisano 10 Marzec 2009 Przygotowują miejsce honorowe pod Stuga :), żart oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lego50 Napisano 10 Marzec 2009 Autor Share Napisano 10 Marzec 2009 eee stug bedzie pod dachem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.