Arseon Napisano 7 Marzec 2009 Autor Napisano 7 Marzec 2009 Witam ostatnio wyszła taka manierka ale nie mogę dopatrzyć się żadnych bić ,nie jestem mocny w tym temacie niemiecka czy ruska ?
Manierkarz Napisano 7 Marzec 2009 Napisano 7 Marzec 2009 Rosyjska 2 wojna światowa, sygnatury powinny być na dnie w okręgu.Pozdrawiam Manierkarz
Arseon Napisano 7 Marzec 2009 Autor Napisano 7 Marzec 2009 dzięki to ciekawe bo wykopałem ją razem z niemiecką menaszką stalową kubkiem stalowym od manierki niemieckiej w środku menaszki, jeszcze był pędzel do golenia łyżka cywilna i zakrwawione bandaże
Arseon Napisano 7 Marzec 2009 Autor Napisano 7 Marzec 2009 pewnie jakiś gieroj od szwabów porzyczył resztę i może zaciął się przy goleniu
Manierkarz Napisano 7 Marzec 2009 Napisano 7 Marzec 2009 Fakt że jest rosyjska,moze własnie rusek wzioł zdobyczną menażke.Pozdrawiam manierkarz
Pytanie
Arseon
Witam ostatnio wyszła taka manierka ale nie mogę dopatrzyć się żadnych bić ,nie jestem mocny w tym temacie niemiecka czy ruska ?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.