Skocz do zawartości

XP Metal Detectors Adventis

pelikan85

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam. czy ktoś mógłby mi podać zasięgi tego wykrywacza ponieważ noszę się z zamiarem kupna a nigdzie nie mogę znaleźć.
Z góry dziękuję
Napisano
I raczej nie znajdziesz bo podawanie zasięgów jest mało profesjonalne. Producenci nie chcą tego robić bo nikt nie szuka lewitujących w powietrzu monet a testerzy maja świadomość, że warunki w gruncie mogą być bardzo różne. Może ktoś z kolegów posiadaczy Adventisa Ci poda, ale traktuj to tylko jako wskazówkę a nie pewnik. Generalnie jednak interesujesz się dobrym, choć może trochę za drogim sprzętem:)

Pozdrawiam

VW
Napisano
dziękuje VW za zainteresowanie moim tematem.Akurat kupuję ten sprzęt za nieduże pieniądze(1000zł).mam jeszcze jedno pytanie czy opłaca się zmieniać ace150 na ten sprzęt?
Ace trochę drobnicy naciągnąłem ale interesuje mnie czy będzie znaczna różnica między tymi dwoma sprzętami.
pozdrawiam
Napisano
Będzie bardzo znaczna różnica na korzyść tyle, że do Adventisa musisz się przyzwyczaić i porządnie opanować, Na szczęście nie jest to trudne.

Pozdrawiam

VW
Napisano
no fakt będzie trzeba się przyzwyczaić chociażby z tego względu że ace ma wyświetlacz a adwientis tylko na słuch.No ale cóż chyba zaryzykuje.
Dziękuję i pozdrawiam
Napisano
Zasięgi dla Adventisa 2 w powietrzu (podaję z pamięci). Moneta do 36 cm, hełm do ok 80 cm, blacha 1×1 m do 1,3- 1,4 m. Duża przepaść dzieli Ace 150 od XP Adventis 2 na korzyść tego drugiego.
Napisano
no to chyba nie ma się co zastanawiać:):)
Dzięki Ci raned
trzeba opchnąć ace
i wziąć adventisa
a z tego co widziałem nowy XP kosztuje 2600 więc za 1000 sie opłaca

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie