szuflanos Napisano 3 Marzec 2009 Autor Napisano 3 Marzec 2009 Kto z was używa tego wykrywacza ??? Proszę o krótką opinię o nim. Jaki ma przedział wizualnej dyskryminacji, ile trzymają baterie, czym się różni od tesoro de leon lub corts ? Dziękuję i pozdrawiam .
Raned Napisano 3 Marzec 2009 Napisano 3 Marzec 2009 To samo co De Leon tyle, że inna kolorystyka i dodatkowo ma podświetlanie. Wykrywacz uniwersalny, ID 0 - 95, podzielone na 5 segmentów, baterie wytrzymują długo 35 - 40 godz.
VanWorden Napisano 3 Marzec 2009 Napisano 3 Marzec 2009 Nie do końca.. Hawkeye, podobnie jak inne Lasery, został zaprojektowany pod kątem warunków europejskich a dokładniej z myślą o poszukiwaczach brytyjskich. Oznacza to, że znikły ikonki z amerykańską walutą a pasmo dyskryminacji zostało nieco zmienione by łatwiej odróżniać cieniuteńkie sreberka (brakteaty) które są kompletnie nieznane w USA:)PozdrawiamVW
Raned Napisano 3 Marzec 2009 Napisano 3 Marzec 2009 Bzdury, ani De Leon ani Hawkseye nie ma, ani nie miały żadnych ikonek, chyba, że ktoś kostkę i numer identyfikacyjny tak nazywa. Sądzę, że dyskryminacja jest w obu wykrywaczach identyczna, ale dla pewności za parę dni to sprawdzę.
VanWorden Napisano 3 Marzec 2009 Napisano 3 Marzec 2009 Raned - chodzi mi o napisy pod wyświetlaczem. Skrótowo nazwałem to ikonkami". Jeśli porównasz sobie oba sprzęty zobaczysz, że Hawkeye ma rytyjski" opis, monetki etc. O odmiennej nieco dyskryminacji Laserów mówi Pentechnic, Frank Mellish a także testerzy. Chodziło o większe rozbicie celów tuz przy żelazie, niż ma to miejsce w amerykańskich Tesoro.PozdrawiamVW
Raned Napisano 3 Marzec 2009 Napisano 3 Marzec 2009 Przykład identyfikacji nisko przewodzącego przedmiotu identyczne w Hawkeye i De Leonie. Wierzę w to co faktycznie jest a nie w to co ktoś mówi w takim lub innym celu, a najczęściej, by usprawiedliwić wyższą cenę sprzedawanego produktu.
pawelec Napisano 5 Marzec 2009 Napisano 5 Marzec 2009 Cortes ...Baterie naprawdę wystarczaja na bardzo długo . Posiadam wykrywacz kilka miesięcy dla mnie świetny...
Raned Napisano 6 Marzec 2009 Napisano 6 Marzec 2009 Różnice w dyskryminacji, jeżeli są, to są nieuchwytne gołym uchem ani okiem. Zasięg identyczny.
adam4484 Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 Masz racje PAWELEC... tez mam Cortesa juz 2 sezon i rewelka. Troche wprawy i nic nie ujdzie w ziemi:)
wojtekanka Napisano 13 Kwiecień 2009 Napisano 13 Kwiecień 2009 Czesc,wracamy do sprawy.Pytanie do Denara ,czy hawkeye ma automatyczne strojenie do gruntu ?Czy tez ma fabrycznie ustawiony grunt?Z gory dziekuje za odpowiedz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.