muslim Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 WitamKolega trafił kilka fantów. Prosił mnie o wydatowanie tego i ewentualne informacje. Jako iż nie znam sie na tym za bardzo proszę was o pomoc.
muslim Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 WitamKolega trafił kilka fantów. Prosił mnie o wydatowanie tego i ewentualne informacje. Jako iż nie znam sie na tym za bardzo proszę was o pomoc.
muslim Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Niestey nie dysponuje narazie lepszymi zdjęciami.
muslim Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Jeśli dysponujecie wiedzą to napiszcie prosze czy to jest kompas ze statu czy raczej nie.
muslim Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Mam nadzieje ze napisy na kłódce są w miare czytelne.
muslim Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 To jest dla mnie największa zagwozdka. Malutkie urządzenie, ale dosyć skomplikowane. Też kojarzy mi sie z marynistyka.
muslim Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Dzięki chłopaki. Jakby ktoś jeszcze coś mógł dodać.
Question
muslim
Kolega trafił kilka fantów. Prosił mnie o wydatowanie tego i ewentualne informacje. Jako iż nie znam sie na tym za bardzo proszę was o pomoc.
15 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.